Menselijke seksualiteit is niet van belang in de spirituele wereld

ONDERWERPEN: geascendeerde meesters staan boven de menselijke seksualiteit – zelfs de ziel staat boven seksualiteit – IK BEN Aanwezigheid is Alphapolariteit voor de ziel

Vraag: Is het mogelijk dat een mannelijk spiritueel wezen een deel van zichzelf naar beneden zendt dat zich in een vrouwelijk lichaam manifesteert? Ik vroeg het me af, omdat ik herhaaldelijk de indruk krijg dat mijn IK BEN een mannelijke energie heeft.

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Ik moedig mensen aan om na te denken over het feit dat menselijke seksualiteit in de spirituele wereld niet relevant is. Dus je IK BEN Aanwezigheid kun je niet een label opplakken dat gebaseerd wordt op menselijke seksualiteit. Sommige spirituele wezens belichamen meer van de uitbreidende kracht van de Vader en andere meer van de samentrekkende kracht van de Moeder. Je zou kunnen spreken over een Alpha-/Omegapolariteit om die te onderscheiden van menselijke seksualiteit. Dus een spiritueel wezen is veel meer androgyn dan mensen. We nemen wel een mannelijke of vrouwelijke verschijningsvorm aan om het de mensen gemakkelijker te maken met ons om te gaan, maar we vereenzelvigen ons niet iets wat gebaseerd is op menselijke seksualiteit.

Op dezelfde manier kan een ziel of viervoudig voertuig niet een label krijgen dat gebaseerd is op menselijke seksualiteit. Afhankelijk van de keuzes die worden gemaakt door de Bewuste Jij in vele levens, heb je een voertuig gevormd dat een meer mannelijke of vrouwelijke energie heeft. Maar dan nog, het voertuig is in staat om in zowel mannelijke als vrouwelijke lichamen te incarneren, Als het voertuig van de ziel echter uit evenwicht raakt, bijvoorbeeld de vrouwelijke kant, kan de Bewuste Jij ervoor kiezen om in een mannelijk lichaam te incarneren om weer in evenwicht te komen. Maar in sommige gevallen kan dit ervoor zorgen dat de Bewuste Jij in de war raakt over zijn seksualiteit nadat hij in het lichaam is neergedaald.

De reden dat je jouw IK BEN Aanwezigheid als mannelijk ervaart, is dat het de tegenovergestelde polariteit van hert voertuig van je ziel vormt, zoals het spirituele rijk de andere polariteit voor het materiële universum vormt. Met andere woorden, het hele materiële universum wordt gemaakt van Ma-terlicht dat gedomineerd wordt door de samentrekkende kracht. In het spirituele rijk is de uitbreidende kracht sterker. Daarom zou je kunnen zeggen dat er een grotere polariteit bestaat, die boven de Alpha/Omegapolariteit van individuele spirituele wezens en zielen staat. Het spirituele rijk vormt de Alphapolariteit en het materiële universum vormt de Omegapolariteit. Omdat je ziel in het materiële universum is, heeft die meer Omegakracht dan je IK BEN Aanwezigheid. Het gevolg is dat je jouw IK BEN Aanwezigheid meer als Alpha ervaart, die gemakkelijk mannelijk in de menselijke betekenis kan lijken.