De behandeling van boerderijdieren en vlees eten

ONDERWERPEN: De mensen hebben zichzelf verlaagd tot gebruiksartikelen en zo behandelen zij dieren – vele spirituele mensen zijn ook hun verbinding met het leven kwijtgeraakt – vlees eten is een manier om meer te gronden

Vraag: Zie je dat er verandering komt in de behandeling van vee? Ze lijden vaak heel erg in de slachthuizen en daarvoor. Wat vind je van mensen die vlees eten?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Naarmate mensen hun bewustzijn verhogen, is het onvermijdelijk dat er veranderingen zullen komen in de behandeling van het vee. Wat er momenteel gebeurt, is dat dieren gereduceerd zijn tot stukken eigendom, tot verbruiksartikelen. Dit is een weerspiegeling van de bewustzijnsstaat van een groot deel van de mensheid die zichzelf tot stukken eigendom, verbruiksartikelen gereduceerd hebben, in de naam van winst en hebzucht.

Niettemin zal deze bewustzijnsstaat simpelweg geen stand houden vanwege de onvermijdelijke veranderingen die naar buiten gebracht worden door de uitgave van licht door de geascendeerde meesters. Je zult inderdaad binnen een paar decennia veranderingen zien op dit gebied.

Omdat mensen hun bewustzijn blijven verhogen, zal er echt een punt komen waarop geen mens meer vlees eet. Toch erken ik ook dat we momenteel nog niet op dat niveau zitten met het collectieve bewustzijn. Daarom is het momenteel acceptabel en noodzakelijk dat veel mensen vlees eten, niet alleen om fysieke kracht op te doen, maar ook om zich in het materiële rijk te verankeren.

Begrijp de volgende opmerkingen niet verkeerd. Ik zeg niet dat alle spirituele zoekers vlees moeten eten. Het is echter een feit dat wat er, de komende decennia, nodig is, is dat alle echte spirituele zoekers er ijverig aan werken om veranderingen in de materiële wereld tot stand te brengen. Tegenwoordig streven veel spirituele zoekers ernaar om een hogere bewustzijnsstaat te bereiken en dit maakt het voor hen vaak moeilijk om met de materiële wereld om te gaan om veranderingen op die wereld tot stand te brengen. Ze zijn gewoon zo in beslag genomen door een spirituele bewustzijnsstaat dat ze de uitdagingen op de materiële wereld niet aankunnen en daarom de neiging hebben zich eruit terug te trekken.

Er is echter grote behoefte aan deze mensen om het evenwicht van het Christusbewustzijn te krijgen dat hen een spirituele bewustzijnsstaat laat handhaven, terwijl ze nog steeds bezig zijn om veranderingen op de materiële wereld te bewerkstelligen. Dit vereist dat deze mensen enigszins gegrond zijn in de materiële wereld en bescheiden hoeveelheden vlees of vis en gevogelte eten kan veel mensen helpen dit doel te bereiken.

Opnieuw, hiermee zeg ik niet dat alle spirituele mensen vlees moeten eten. Ik zeg gewoon dat het eten van bescheiden hoeveelheden vlees hen echt zou helpen om hun geheiligde arbeid om de fysieke wereld in positieve zin te veranderen, uit te voeren.