Het geschenk van Afstemming op de Goddelijke Moeder

Dit hulpmiddel komt uit een boodschap van Moeder Maria van 27 mei 2003. De hele boodschap staat hier.

 

Besteed elke dag een paar minuten aandacht aan mij
Als jij je elke dag een paar ogenblikken op je hart concentreert en je aandacht op mijn onbevlekte hart richt, dan zal ik je een extra hoeveelheid liefde en licht van de Goddelijke Moeder geven. En ik zal je een hoeveelheid wijsheid en waarheid van de Goddelijke Moeder geven die alles weet over wat er op aarde gebeurt, met inbegrip van alles wat verborgen wordt voor het oppervlakkige bewustzijn van menselijke wezens.

Ik kom niet om jullie met lege handen achter te laten. Ik kom jullie de belofte geven dat als jullie de middelen gebruiken die mijn Zoon op deze website heeft gegeven, in het bijzonder het middel om je af te stemmen op jouw Christuszelf, dan zal ik je inderdaad zeggen wat je weten moet om jezelf en je geliefden te beschermen tegen elke ramp die op deze aarde zou kunnen plaatsvinden. Gebruik deze oefening elke dag en ga de tuin in en vraag mij, de Gezegende Moeder, bij je te komen zitten. Als jij dit trouw doet en je hart voor mijn Aanwezigheid opent, dan zal mijn Aanwezigheid daar bij je zijn. En door jouw Christuszelf zal ik jou mijn liefde geven, mijn troost en mijn goddelijke leiding voor de veiligheid van jezelf en degenen die je lief hebt.

Probeer mij vanaf heden uit en ervaar de realiteit en de trouw van de Goddelijke Moeder die je nooit verlaten heeft en die je nooit zal verlaten. Ik verzegel jullie nu in naam van mijn Zoon, Jezus Christus, die vandaag naar een nieuw niveau van kosmisch bewustzijn gestegen is. Amen. En vrede in het Licht van de Moeder.