4.61 Ik ben bereid voor de wereld te sterven en in de Geest te leven

Geliefde Jezus, ik ben bereid voor de wereld te sterven opdat ik in de Geest herboren kan worden, terwijl ik in mijn fysieke lichaam blijf. Ik ben bereid mijn rechtmatige rol te vervullen door over de aarde te heersen in plaats van de materiële wereld tot slaaf te zijn. Ik geef de geest van de sterfelijke identiteit op die mij door het doodsbewustzijn tot slaaf van deze wereld maakt.

Ik besef dat mijn Bewuste Zelf de kern van mijn lagere Wezen is en een verlengstuk van de Aanwezigheid van God. Mijn ego heeft geen zelfbewustzijn en blijft gedachteloos steeds weer hetzelfde doen. Mijn Bewuste Zelf heeft zelfbewustzijn dat mij de vaardigheid geeft uit mijn huidige identiteitsgevoel te stappen en met de ogen van Christus naar mezelf te kijken. Geliefde Jezus, ik ben bereid naar alle elementen van het doodsbewustzijn in mijn Wezen te kijken opdat iedere geest wordt ontmaskerd en ik de basis vind om het leven te kiezen. Geliefde Jezus, laat mij een geest zien en ik geef hem op.

IK BEN het middelpunt van de volmaakte liefde die elke angst voor verlies uitbant en daarom geef ik bewust de volgende geest op

(Beschrijf in het kort het deel van je sterfelijke identiteit dat je opgeeft. Visualiseer vervolgens hoe je het aan je Godvlam overgeeft waarin het verteerd wordt.)

In volledige overgave aan het Eenzijn met mijn hogere Wezen, de IK BEN DIE IK BEN zeg ik:

IK KIES VOOR HET LEVEN
IK KIES VOOR HET LEVEN
IK KIES VOOR HET LEVEN
IK KIES VOOR HET LEVEN

Ik omarm het Bewustzijn van Leven en IK BEN herboren in het koninkrijk van God. Daarom heeft God in mij, de IK BEN DIE IK BEN, heerschappij over de aarde en onderwerpt haar, zodat het Ma-terlicht het koninkrijk van God vergroot uitbeeldt. Daarom wordt wat bij de mensen onmogelijk is nu mogelijk met God. Zolang IK op de wereld BEN is de IK BEN DIE IK BEN in mij het licht der wereld. Daarom werkt mijn Vader tot nu toe en ik werk!