Engelen en Meesters rechtstreeks ervaren

ONDERWERPEN: De vrije wil begrijpen – mensen hebben die sluier gemaakt – til de sluier individueel op

Vraag: Wanneer zal de sluier worden opgetild zodat de mensheid de Engelen en de Meesters direct kunnen zien?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

De sluier zal nooit in het algemeen worden opgetild, maar enkel individueel. Als de sluier werd opgetild, zodat alle mensen engelen en spirituele meesters konden zien, zou dat de vrije wil van menselijke wezens schenden. God heeft mensen de vrije wil gegeven en daarom hebben ze de kans naar een lagere bewustzijnsstaat af te dalen die het onmogelijk maakt om engelen en spirituele meesters te zien.

De enige manier om de sluier op te tillen voor mensen in zo’n bewustzijnsstaat zou hen met een schok uit hun bewustzijnsstaat halen en dat zou natuurlijk een overtreding van de Wet van Vrije Wil zijn. Dit zouden de geascendeerde meesters nooit doen.

Het is belangrijp te begrijpen dat God die sluier niet heeft gemaakt. Wat mensen ervan weerhoudt om het spirituele rijk te zien, is een sluier van verkeerd gekwalificeerde energie en de energie werd opgewekt door de mensen die hun vrije wil verkeerd hebben gebruikt. Het spreekt vanzelf dat God het zou kunnen verteren, maar zoals ik zei, gaat dit niet gebeuren.

Mensen kunnen individueel ‘de sluier optillen’ door hun bewustzijn te verhogen. Daarom zal de sluier enkel op individuele basis opgetild worden. Ik hoop echter dat veel meer mensen in de niet al te verre toekomst in staat zijn om de bewustzijnsstaat te krijgen waarin ze een of andere directe waarneming van de spirituele kant van het leven kunnen krijgen, waaronder engelen en spirituele meesters zien of horen.