Mijn Rozenkransen roepen het Omega-aspect op van de Violette Vlam

Geascendeerde meester Moeder Maria, 24 juli 2004

Ik kom jullie vertellen dat elk van mijn rozenkransen stuk voor stuk de volledige kracht van de Violette Vlam echt oproepen. Maar zij roepen een speciale vlam op, een bijzondere eigenschap van de Violette Vlam, die het Omega-aspect, het Moederaspect van de Violette Vlam, is. En omdat alles in het materiële universum gemaakt wordt van de substantie van de Goddelijke Moeder, hebben de rozenkransen de unieke kracht onvolmaakte energie te verteren en te transformeren.

Ik moet jullie vanuit het diepst van mijn hart zeggen dat er op dit moment geen spirituele rituelen op deze planeet zijn die krachtiger zijn dan mijn rozenkransen en de nieuwe rozenkrans aan Aartsengel Michaël. Aartsengel Michaëls Rozenkrans is echt de Alphavlam, de Alphastoot, die jullie niet alleen ter bescherming van jezelf kunnen gebruiken, maar om alle krachten van duisternis op aarde te binden en te verteren. En dan kunnen mijn rozenkransen worden ingezet om met de liefde en de volmaaktheid van de Goddelijke Moeder de duisternis te vervangen.

Dus daarom moet ik jullie opnieuw vertellen dat mijn hart van dankbaarheid overstroomt. Mijn hart stroomt over van dankbaarheid voor degenen die al zoveel maanden mijn rozenkransen opgezegd hebben, bijeengekomen zijn in groepen, degenen die de rozenkransen alleen hebben opgezegd. En ik zeg jullie eerlijk – ik ben dankbaar. De hemel is dankbaar. En ik kan jullie ervan verzekeren dat jullie verschil hebben uitgemaakt. Eigenlijk moet ik jullie zeggen dat jullie zo’n groot verschil hebben uitgemaakt dat ik jullie geen voorspellingen geef, op dit moment. Want als deze rozenkransen blijven groeien, kunnen alle onheilspellende voorspellingen niet uitkomen of in zwaarte worden verminderd. Ik zal niet zeggen dat dit bij alle gebeurt, maar het potentieel is er echt.

En daarom is het nu feest in de hemel, omdat een jaar geleden planeet aarde in een patroon van duisternis geconsolideerd was, in een neerwaartse spiraal van duisternis die echt immense vernietigingen veroorzaakt zouden hebben. Maar nu zijn die patronen van duisternis verzacht en is de aarde vloeibaarder geworden en is nu zacht en buigzaam.

En daarom zien we nu een stadium waarin alles mogelijk is, door de kracht van God. Als jullie aan de oproep van Aartsengel Michaël willen voldoen om één te zijn met jullie geascendeerde broeders en zusters, om één te zijn met die geascendeerde meesters die niet alleen jullie broeders en zusters zijn, maar die echt deel uitmaken van het grotere wezen van jullie zelf waar jullie uit voortgekomen zijn. En wanneer jullie dat eenzijn durven te manifesteren en tot uitdrukking te brengen, dan kan men de waarheid van de verklaring van Jezus op aarde inzien, namelijk: “Met God is alles mogelijk!”

Ik verzegel jullie opnieuw in de oneindige en onvoorwaardelijke liefde van mijn hart. In naam van de Vader, de Moeder, de Zoon en de Heilige Geest, het is klaar. Amen.