Zijn wij in staat om in goede fysieke gezondheid te zijn?

ONDERWERPEN: gezondheid – karmische ziekten – op de juiste manier eten – spirituele hulpmiddelen gebruiken

Vraag: Zoals heel veel mensen weten, is alles op de wereld een projectie van ons bewustzijn en dit heeft ook te maken met onze mening over ons lichaam die onze bewustzijnsstaat reflecteert. Is het mogelijk dat ons lichaam, ons fysieke lichaam, in goede staat verkeert waardoor wij ziekten kunnen vermijden, wij in goede gezondheid kunnen verkeren en ons helpen hier te zijn en te doen wat wij kunnen?

Antwoord van Master More door Kim Michaels:

Ja, dat is mogelijk, maar niet beslist voor iedereen en niet op ieder niveau van het pad. Deze kwestie is te persoonlijk om in een algemene vraag te beantwoorden, omdat ieder van jullie afzonderlijk een goddelijk plan hebben. Onderdeel van jullie goddelijke plan is bepaalde belemmeringen overwinnen en voor sommige mensen is een ziekte een potentieel dat zij te boven moeten komen. Dus om goede gezondheid te manifesteren, moet je het bewustzijn dat de grondslag vormt van die ziekte overwinnen en alleen op die manier kan dat.

Dan zijn er anderen voor wie het een onderdeel van hun goddelijke plan is om te demonstreren dat zij met een bepaalde ziekte kunnen leven en een positieve houding ten aanzien van het leven te behouden om aan hun spirituele groei en spiritueel potentieel te voldoen. Opnieuw, voor zulke mensen is het niet helemaal mogelijk om in goede gezondheid te verkeren.

Maar voor de meeste mensen is het natuurlijk mogelijk dat zij een goede gezondheid hebben. En dit heeft gedeeltelijk te maken met op de juiste manier leven, of op de juiste manier eten, volgens de theorieën die er op de wereld bestaan. Opnieuw, jij moet die ene vinden die voor jou persoonlijk werkt. Het is ook een kwestie van bepaalde dingen niet doen en geen voedsel eten dat het lichaam vernietigt, in de eerste plaats drugs en alcohol en bepaalde soorten voedsel.

Maar ik beveel ook zeer aan om spirituele hulpmiddelen te gebruiken om de energie te transformeren die je vier lagere lichamen belasten en zich op den duur als ziekte en andere onevenwichtigheden, zelfs veroudering, in je lichaam manifesteren. Maar nogmaals, als het je goddelijke plan is en als jij vastbesloten bent op de juiste manier te leven en de spirituele hulpmiddelen te gebruiken, kan het wel.