Angstaanjagende stemmen horen

ONDERWERPEN: sommige stemmen kunnen je waarschuwen – enge stemmen kunnen van duistere krachten komen – gebruik spirituele bescherming

Vraag: Waarom hoor ik soms innerlijke stemmen die mij bang maken of kippenvel bezorgen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Jouw Christuszelf zal tegen je spreken als het zachte stemmetje in jouw hart en daar is niets beangstigends of engs aan. Jouw spirituele leraar, die elk willekeurig lid van de geascendeerde meesters, onder wie ik, kan zijn, kunnen ook tegen je spreken door jouw Christuszelf die de open deur is die geen mens kan sluiten, maar die veel mensen negeren.

Bij bepaalde gelegenheden zullen leden van de geascendeerde meesters, vaak de beschermengel van iemand, proberen iemand te waarschuwen, omdat hij of zij op het punt staat een fout te maken, een ongeluk te krijgen of de verkeerde richting op te gaan. Zo’n waarschuwing kan trouwens een wake up call zijn voor de levensstroom en sommige mensen zijn hier bang voor. Het kan echter soms nodig zijn om de levensstroom bang te maken om hem te wekken, omdat het alternatief zou zijn dat iemand misschien sterft of een ernstige fout maakt die schadelijk voor de spirituele vooruitgang is.

Er zijn echter mensen die stemmen horen die niet van de geascendeerde meesters komen, maar van lagere krachten. Deze krachten gebruiken vaak angst om de mensen te manipuleren, zodat zij fouten te maken die ervoor zorgen dat zij energie vervormen of hun macht aan duistere krachten overdragen. Dus als je af en toe een stem hoort die echt als een waarschuwing klinkt, dan komt die stem waarschijnlijk van de geascendeerde meesters, zelfs als hij beangstigend klinkt, Maar als je voortdurend beangstigende stemmen hoort, dan word je waarschijnlijk aangevallen door duistere krachten en dan moet je een krachtige spirituele verdediging instellen, zoals elders wordt uitgelegd.