De spirituele oorzaak van obesitas

ONDERWERPEN: Jouw bewustzijnsstaat, niet jouw lichaam, bepaalt waar jij heengaat – vraatzucht is een mentale ziekte – obesitas is niet genetisch – eten als middel om je van de wereld te isoleren – bezeten door entiteiten – ga op zoek naar psychologische heling en gebruik spirituele hulpmiddelen

Vraag: Gaan dikke mensen naar de hel? Wat is vraatzucht? Ik weet dat vraatzucht verkeerd/een zonde is; maar wat is vraatzucht eigenlijk precies?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Sommige dikke mensen gaan naar de hel en sommige gaan naar de hemel. Met andere woorden, het gewicht van iemand bepaalt niet of iemand naar de hemel of de hel gaat.

En tussen haakjes, de hel is niet zoals door de meeste christenen wordt voorgesteld. De hel is een bewustzijnsstaat die gebaseerd wordt op de illusie dat het mogelijk is een plek te creëren die gescheiden van God is. Daarom is de hel niet echt en hij blijft net zolang bestaan als levensstromen de energie van God vervormen in een poging om de illusie te bewaren dat ze van God gescheiden zijn.

Ik zou vraatzucht een afwijking noemen, een psychologische onevenwichtigheid die grenst aan een mentale ziekte en in een volledig ontwikkelde mentale ziekte verandert. Een vraatzuchtig persoon is dan iemand die de controle is verloren en niet kan stoppen met eten, zelfs als dit het fysieke lichaam vernietigt.

In tegenstelling tot de populaire wijsheid is obesitas of vraatzucht niet een genetische kwaal, hoewel sommige mensen genetisch voor obesitas gedisponeerd kunnen zijn. Alles wat er in het fysieke lichaam gebeurt, heeft een psychische tegenhanger en daarom heeft vraatzucht een psychologische oorzaak. Er zijn twee belangrijke redenen waarom mensen de neiging hebben teveel te eten.

De ene reden is dat mensen emotionele wonden hebben en daarom kwetsbaar zijn voor aanvallen uit de buitenwereld. Als onderbewuste poging om zich van de buitenwereld te isoleren, willen zij onderbewust dat hun gewicht toeneemt. Dit creëert een isolerende laag en geeft de levensstroom vaak onderbewust, een gevoel van veiligheid. Dit geeft de levensstroom het gevoel dat hij in zijn schulp kan kruipen en zich voor de wereld verbergen.

Deze vorm van obesitas, of vraatzucht, kan overwonnen worden door psychische heling te zoeken, óf door traditionele therapievormen te gebruiken, óf een van de vele nieuwe vormen van therapie die de laatste paar decennia beschikbaar zijn gekomen. Als iemand zich serieus inspant, is het mogelijk om de wens om je te isoleren van de wereld te overwinnen en dit zal vaak tot drastisch gewichtsverlies leiden. Het zal ook op een natuurlijke manier tot eetgewoonten leiden die het gewichtsverlies versterken.

Ernstige gevallen van vraatzucht zijn echter een vorm van verslaving. Net als elke chemische verslaving is die veel moeilijker te doorbreken. Opnieuw, een verslaving, zelfs een chemische verslaving, is niet met een fysieke oorzaak begonnen. Het begint met een psychologische oorzaak die dan, naarmate de chemische verslaving zich nestelt, op het fysieke lichaam overgaat.

Met betrekking tot vraatzucht begint het met het verlangen naar bescherming, zoals ik boven beschreven heb. In ernstige gevallen zit er echter meer achter dan alleen psychische wonden van de ziel. Het kan gebeuren dat psychische wonden van de levensstroom entiteiten van buitenaf aantrekken. Dit kan zijn in de vorm van niet belichaamde levensstromen, die mensen die gestorven zijn betekenen, maar van wie de levensstroom niet naar de rijken van het licht zijn verhuisd zoals de meeste levensstromen doen. Je kunt in diverse boeken beschrijvingen van dit fenomeen vinden, waaronder een paar boeken over bijna-doodervaringen. Het is ook mogelijk dat een levensstroom door een kwaadaardige entiteit, zoals een duivel, wordt bezeten.

Mensen die aan ernstige vraatzucht, of obesitas, lijden, zou ik aanbevelen om een serieuze en objectieve studie naar dit fenomeen te doen en de juiste technieken toe te passen om elke tussenkomst van buitenaf en psychische wonden, te boven te komen. Ook de spirituele bescherming, zoals die op deze Transcendence Tools beschreven wordt.