Voel je niet schuldig over gevoelens die een invocatie je moet helpen oplossen

ONDERWERPEN: spirituele hulpmiddelen gebruiken brengt emoties boven – vereenzelvig je er niet mee – een hulpmiddel om gevoelens los te laten

Vraag: Wanneer ik de rozenkrans voor vergeving opzeg, word ik er herhaaldelijk aan herinnerd hoe ongezond het is om boos te zijn. Hoe kan ik vermijden dat ik me schuldig daarover voel of mij boos voel?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria door Kim Michaels:

Het is heel erg belangrijk dat je die rozenkransen niet gebruikt om je schuldig te voelen omdat je de negatieve gevoelens krijgt waar de rozenkransen voor bedacht zijn om te transformeren. Het hele punt van de rozenkrans voor vergeving is jou te helpen om jezelf te vergeven, niet dat jij jezelf veroordeelt, omdat jij je boos voelt.

Om deze reactie te vermijden is het nuttig om je bewust te zijn van het feit dat wanneer je een spirituele techniek gebruikt, het licht dat die techniek heeft opgeroepen het tegenovergestelde daarvan in jouw energieveld en onbewuste geest wegspoelt. Die boosheid komt dan op in jouw bewuste geest en dan hoef je die alleen nog maar los te laten. Er zijn dingen in het leven die je eenvoudig moet opgeven, omdat er niets valt op te lossen. Natuurlijk zou je gevoelens die naar boven komen tijdens het opzeggen van een rozenkrans, moet je misschien naar de oorsprong daarvan kijken, zoals ik in een ander antwoord uitleg.

Je zou kunnen visualiseren dat wanneer er iets van boosheid opkomt, jij alle mensen die ermee te maken hebben vergeeft en je de boosheid in het Heilige Hart van Jezus ziet verdwijnen of het volmaakte hart van Moeder Maria, waar het ogenblikkelijk wordt verteerd door het spirituele vuur.

Je hoeft de rozenkrans alleen nog maar een poosje op te zeggen tot de boosheid en onwil om te vergeven, is verteerd. Dit gebeurt in de loop der tijd en dat is één van de redenen voor het gezegde dat je door je geduld je ziel bezit.