Falun Gong of Qi Gong

ONDERWERPEN: een techniek uit het oosten is niet altijd geschikt voor mensen in het westen – kijk naar westerse technieken als jij in het westen woont

Vraag: Zou je iets willen zeggen over het beoefenen van Falun Gong?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

De beoefening van Qi Gong is een oude beoefening die, als hij correct wordt uitgevoerd, veel weldadige effecten heeft. Maar dit betekent echter niet dat ik deze beoefening bij alle studenten zou aanbevelen. Het selecteren van een spirituele techniek is een individuele kwestie en moet door intuïtief inzicht worden verkregen. Daarom heb ik een techniek gegeven om je innerlijk af te stemmen.

Ik zou erop willen wijzen dat veel spirituele technieken die in het oosten werden ontwikkeld, niet beslist geschikt zijn voor de mensen die in het westen zijn geboren. Interpreteer deze uitspraak niet als iets wat tot in het uiterste moet worden doorgedreven. Ik zeg niet dat een westerling geen meditatie of yoga uit het oosten mag beoefenen. Ik raad allen mensen in het westen aan om voorzichtig met de spirituele technieken die in de westerse wereld zijn uitgebracht, om te gaan. Wij, de geascendeerde meesters, hebben diverse technieken aangepast aan de lichaamstypen en de psychische kenmerken van de mensen in het westen.