Begint de IK BEN Aanwezigheid opnieuw wanneer een levensstroom wordt opgelost?

ONDERWERPEN: Jouw positieve ervaringen worden niet verspild, omdat zij deel van de individualiteit van jouw Aanwezigheid worden – maar de bedoeling van jouw bestaan is dat jij een onsterfelijk wezen wordt – waarom de meesters ons proberen te helpen

Vraag: Lieve Jezus, begint jouw IK BEN Aanwezigheid weer van voren af aan wanneer de energie van de ziel wordt teruggebracht in die oorspronkelijke zuiverheid? Leert de IK BEN nog steeds iets om de volgende ziel die hij schept te verbeteren, omdat het beperkte identiteitsgevoel en de herinneringen eraan verloren gaan,? Ik vraag het, omdat het mij bemoedigt als het leven van de ziel niet helemaal voor niets is, als die er niet in slaagt de missie te volbrengen om haar spirituele identiteit te bereiken.

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Wanneer de Bewuste Jij goede keuzes maakt en positieve ervaringen heeft, creëert hij positief karma en positieve herinneringen, waar ik naar verwijs in het volgende: “Maar verzamel schatten in de hemel, waar geen motten of roest zijn en waar geen dieven inbreken of stelen.”(Matteüs 6:20).

De schatten die jij in de hemel verzamelt, worden deel van jouw IK BEN Aanwezigheid en worden opgeslagen in het causale lichaam. Met andere woorden, wat jij tijdens je incarnatie ervaart, heeft een positieve invloed op de individualiteit van jouw IK BEN Aanwezigheid. En zoals wij hebben uitgelegd, heeft de Bewuste Jij geen ingebouwde individualiteit, omdat het de bedoeling is dat hij de open deur is voor de individualiteit van de Aanwezigheid. Dus als jouw Aanwezigheid een andere Bewuste Jij laat incarneren, zou die nieuwe Bewuste Jij een reflectie zijn van de huidige individualiteit van de Aanwezigheid. Dus in zekere zin is het waar dat de ervaringen van de levensstroom niet verloren gaan.

Desondanks moet dat zo niet geïnterpreteerd worden alsof dat betekent dat het er niet echt toe doet of de Bewuste Jij een onsterfelijk spiritueel wezen wordt of door de tweede dood wordt uitgewist. Als dat het geval was, waarom zou de geascendeerde meesters dan de moeite nemen om bij de aarde te blijven en onze niet geascendeerde broeders en zusters helpen? We zouden gewoon verder kunnen gaan met onze eigen groei en de niet geascendeerde levensstromen laten zwemmen of verdrinken.

We proberen onze niet geascendeerde broeders en zusters te helpen, omdat jullie allemaal verlengstukken zijn van de grotere levensstromen waar wij ook uit zijn voortgekomen en wij houden van jullie met onvoorwaardelijke liefde. Daarom willen wij graag dat jullie er allemaal in slagen om thuis te komen en net als wij onsterfelijke wezens te worden. Daarom voelen wij verdriet en een gevoel van verlies wanneer een levensstroom naar de tweede dood gaat. Dit verschilt niet van wanneer jullie een lid van jullie aardse familie verliezen. Hoewel onze gevoelens niet precies hetzelfde zijn als menselijke gevoelens, hebben wij wel gevoelens en we zouden graag willen dat iedere levensstroom op aarde een onsterfelijk spiritueel wezen wordt door het ritueel van de ascensie.