De eigenschappen van Master MORE belichamen

Vraag: Wij zijn jou Master MORE heel erg dankbaar voor je dienstbaarheid om ons te helpen hier te zijn en te leren. Ik zou graag willen weten hoe wij jouw eigenschap het beste op aarde kunnen belichamen, hoe wij de open deur, kunnen zijn om de Gouden Eeuw op aarde te manifesteren. Welke visie heb jij voor ons?

Antwoord van Geascendeerde Meester Master MORE door Kim Michaels:

Mijn visie is dat je kunt blijven streven naar persoonlijk Christusschap en dan zullen een aantal onder jullie geleidelijk aan gaan voelen, als jullie al niet een sterke affiniteit, een sterkere band, met mij voelen. Naarmate je naar Christusschap toe groeit, ga je deze band met mij bewust voelen, die kan uitgroeien tot een gevoel van eenzijn waardoor je mijn tweeling op aarde kunt worden – mijn geïncarneerde tweeling.

Deze visie heb ik voor degenen onder jullie voor wie dat een deel uitmaakt van je goddelijke plan: Je komt op het punt waarop je zo’n sterke innerlijke band met mij krijgt dat jij aanwijzingen van binnenuit kunt ontvangen, niet beslist duidelijk uitgesproken aanwijzingen, maar gewoon een gevoel in je innerlijk van wie ik ben en hoe ik mij in een specifieke situatie tot uitdrukking zou kunnen brengen. Met andere woorden, mijn visie is dat iemand van buitenaf jou dan niet hoeft te vertellen hoe jij je dienstbaar kunt maken om de Gouden Eeuw te brengen, want je zult dit dan van binnenuit weten.

Mij visie en wens is dat degenen van jullie die al een band met mij hebben, bewust deze band erkennen. Durf te erkennen dat je het waard bent om als mijn tweeling op aarde, als de open deur, te dienen. Durf dat dan tot uitdrukking te brengen en mij me door jou tot uitdrukking te laten brengen in welke vorm ik dat in een bepaalde situatie ook wil doen.