Hoe kan iemand Jezus echt vinden?

ONDERWERPEN: Je kunt Jezus binnenin jou vinden – de leringen en hulpmiddelen op de website van Jezus om hem te vinden

Vraag: Als iemand denkt dat hij echt in Jezus gelooft en niet kan begrijpen waarom God niet tegen hem spreekt, wat zou je dan tegen zo iemand zeggen, zodat hij Jezus echt zou kunnen vinden?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Ik zou tegen hem zeggen dat hij de leringen op mijn website moet bestuderen, zodat hij de juiste relatie tussen zichzelf en God kan gaan begrijpen. Hij zou dan beseffen dat de enige reden dat hij zich van God en mij gescheiden voelt, is dat hij naar een dualistische bewustzijnsstaat is afgedaald. Hij zou dan beseffen dat hij de optie heeft om systematisch een pad af te lopen dat hem weer in een staat van genade zou brengen waarin hij rechtstreeks contact met zijn Christuszelf krijgt en door dat contact een directe wisselwerking met mij en God.

Ik zou hem vooral aanraden om het boek ‘The Christ Is Born In You’ te lezen en de hulpmiddelen die in dat boek staan, toe te passen. Dat boek werd specifiek geschreven om de mensen te helpen hun relatie met mij en God te helen, zodat zij het eenzijn kunnen ervaren dat Gods geschenk aan al het leven is. Niemand kan dat geschenk natuurlijk verliezen, maar de mensen kunnen wel tijdelijk de deur sluiten, dus realiseren zij zich niet dat zij het grootste geschenk van al hebben ontvangen, namelijk het geschenk van eenzijn met God.

Ik zou hem ook zeggen dat hij mijn leringen over de onvoorwaardelijke liefde van God moet bestuderen, zodat hij zich kan realiseren dat waar hij ook is, wat hij ook gelooft of welke fouten hij misschien ook gemaakt heeft, God nog altijd van hem houdt met onvoorwaardelijke liefde. En God staat altijd klaar om hem thuis te verwelkomen wanneer hij zijn bewustzijnsniveau verhoogt, wat hem in staat stelt om Gods liefde voor zijn levensstroom te accepteren en ontvangen.