Van angst op liefde overgaan

ONDERWERPEN: Kijk naar je angsten en laat ze los – de Gouden Eeuw wordt niet tot stand gebracht door bange mensen

Vraag: Mijn vraag is of wij ons nog steeds zorgen moeten maken over weerspatronen, veranderingen in de aarde, de energie die binnenkomt is dramatisch. Maar hoe kunnen we daar niet meer aan denken, uit die angst blijven en de visie voor de Gouden Eeuw krijgen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Wij zijn op zoek naar mensen die bereid zijn verder te kijken dan de profetieën, verder dan ondergang en verderf, en afstemmen op het bewustzijn van het Aquariustijdperk en de Gouden Eeuw als feitelijke, fysieke werkelijkheid accepteren.

Als mensen niet in staat zijn dit te doen, omdat ze een zekere angst hebben voor de rampen die misschien kunnen gebeuren, nu dan is hun hoogste potentieel bereid te zijn naar die angst te kijken, die te transformeren, naar het psychologische mechanisme te kijken dat ervoor zorgt dat ze die angst hebben. En dan die angst behandelen tot ze er van bevrijd zijn.

We doen alles wat er maar nodig is om mensen te wekken. En als dat betekent dat wij hen een profetie moeten geven die er onvermijdelijk voor zorgt dat een paar mensen angstig worden, dan hebben we geen andere optie. Want zolang mensen niet gewekt worden, groeien zij zeker niet. Maar als ze gewekt worden, bestaat het potentieel dat ze die angst transcenderen en betere inzichten krijgen.

En daarom hebben wij natuurlijk de aandacht verschoven van profetieën naar ons meer richten op het geven van een beeld van een Gouden Eeuw. Want we zijn op zoek naar mensen die de dualistische behoefte getranscendeerd hebben om door angst gedreven te worden en bereid zijn de niet dualistische werkelijkheid te ontstijgen, waardoor ze door liefde omhoog gestuwd worden.