Wat is Déjà Vu

Vraag: Dit is een vraag over Déjà Vu Wat voor staat is dat? Soms heb ik het gevoel dat alles goed gaat. Ik ben op het juiste pad. Is dit een juist gevoel of juiste staat, ik weet het niet, leg alsjeblieft uit wat Déjà Vu is.

Antwoord van Geascendeerde Meester Master MORE door Kim Michaels:

Opnieuw, een vraag als deze kan niet op een algemene manier worden beantwoord, omdat die individueel is. Er zijn mensen die, naarmate zij groeien op het spirituele pad, intuïtief een gevoel krijgen over wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren. Zij kunnen dat dromen; het kan zelfs zo zijn dat zij als ze wakker zijn, het gevoel krijgen dat er iets gaat gebeuren. Wanneer het dan gebeurt, is er natuurlijk het gevoel dat hun voorgevoel het bij het rechte eind had.

Niettemin moet je er erg voorzichtig mee zijn, om niet op het punt te komen dat je die voorgevoelens wilt krijgen en dus probeert die te laten gebeuren. Omdat je geest met je op de loop gaat. Die geeft je wat je zegt dat je wilt, maar het is niet altijd accuraat. Je moet ook voorzichtig zijn dat als je een voorgevoel krijgt, dat er iets gaat gebeuren, jij dit niet met je dagelijkse denkgeest probeert te laten gebeuren.

Aan de andere kant zijn er mensen die waarschuwingen krijgen in dromen of hun intuïtie van bepaalde gevaarlijke of negatieve dingen die misschien zouden kunnen gebeuren. Die kunnen, over het algemeen, accuraat zijn en daarom moet je daar wel acht op slaan. Maar ik moet zeggen dat er heel veel mensen zijn die heel erg bezig zijn met een bepaald teken, een bepaald voorgevoel, intuïtie, en een soort voorspelling, willen krijgen. Zij gebruiken astrologie, of Tarotkaarten, of een Ouijabord of spiertesten of nog weer iets anders, om uit te zoeken wat er in de toekomst kan gebeuren, of welke beslissingen zij moeten nemen die de ‘juiste’ beslissingen zijn.

Voor de meeste mensen heeft het geen echte waarde om van tevoren te weten wat er gaat gebeuren, behalve als het een waarschuwing is. De situatie onder ogen zien en op dat moment een keuze maken in die situatie, heeft meer waarde. Dat is de manier waarop de meeste mensen groeien.

Er zijn veel mensen die door hun verlangen om de toekomst te kennen, betrokken zijn geraakt bij paranormale krachten. Paranormale krachten kunnen je bepaalde voorspellingen doen, omdat zij soms kunnen zien wat er met jou in de nabije toekomst gebeurt. Dan geven zij jou een bepaald voorgevoel en dan denk jij: “O, ik moet zijn afgestemd op een hogere kracht.” Dan krijgen zij jou zo ver dat je steeds meer afhankelijk van die krachten wordt in plaats van jouw eigen beslissingen te nemen.

Wij, de geascendeerde meesters, zeggen in de meeste gevallen niet tegen de mensen wat zij wel of niet moeten doen. Je leert van het nemen van een besluit op basis van je huidige kennis en bewustzijnsstaat en van het resultaat van date besluit te leren.

Er zijn vele situaties die niet vastliggen. Wat je als een voorgevoel zou kunnen beschouwen, is in de meeste gevallen maar één van diverse mogelijke uitkomsten van een situatie. Het betekent niet dat het de enige of de beste is en dat je er daarom naar moet streven dat die bewaarheid wordt.

Ik zou zeggen dat er een bepaald punt op het pad bestaat dat die dingen belangrijk voor de mensen lijken en de mensen proberen die te krijgen, willen die krijgen. Hier wil ik tegen waarschuwen en zeggen: “Probeer dit niet tot stand te brengen. Als het spontaan gebeurt, als het een waarschuwing is, sla er dan acht op. Als dat niet zo is, wacht dan gewoon en zie wat er gebeurt, maar wees bereid om keuzes te maken.”

Er zal ook een hoger punt op het pad komen waar die fenomenen gewoon vervagen omdat die niet meer belangrijk zijn. Je vertrouwt erop en je gebruikt je afstemming en intuïtie, je hoeft niet van tevoren te weten wat er gaat gebeuren. Je beseft dat alles een kans is om jou en andere mensen te laten groeien.

Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat er over drie dagen gebeurt, zoals het voorbeeld van de boodschappers die hier naartoe kwamen en een bepaald gevoel hadden dat er misschien een probleem met hun visums voor Kazachstan zou kunnen zijn. Maar was het nu beslist belangrijk dat zij hiernaar handelden, of was het belangrijk om de situatie zich te laten ontvouwen en daardoor alle mensen een kans te geven erop te reageren en ervan te leren.

Niets op deze materiële wereld ligt vast. Er is natuurlijk wel een bepaalde waarschijnlijkheid dat bepaalde gebeurtenissen voorkomen, maar er zijn altijd keuzes. Er zijn natuurlijk keuzes over hoe je op een bepaalde situatie reageert en het is veel belangrijker dat jij je op jouw eigen reactie richt in plaats van de resultaten en gebeurtenissen in de buitenwereld.