Spiritueel licht en het oordeel over de mensen

Vraag: Ik zou graag willen weten hoe spiritueel licht het oordeel over de mensen brengt. Is het waar dat in het Aquariustijdperk er meer licht wordt uitgegeven dat het oordeel over de mensen uitbrengt en hen uit hun lichaam haalt?

Antwoord van Geascendeerde Meester Master MORE door Kim Michaels:

In feite brengt het licht niet het oordeel, maar de keuzes die de individuele levensstroom maakt. Er is, opnieuw, een oud bewustzijn van projectie op de ver verwijderde God in de lucht.

De mensen hebben duizenden jaren geredeneerd dat als er iets slechts met hen gebeurde, dit Gods straf is. Zoals wij hebben geprobeerd uit te leggen, straffen wij niemand en oordelen wij ook niemand; we laten de Wet van Vrije Wil hiervoor zorgen, in overeenstemming met de keuzes die de mensen zelf maken.

Wat wij doen, is dat wij het recht hebben om de mensen uit te dagen die naar een heel lage bewustzijnsstaat zijn afgedaald. Een van de manieren waarop wij de mensheid uitdagen, is door zoveel spiritueel licht uit te brengen dat de mensen dat niet kunnen negeren, maar het licht moeten accepteren of afwijzen.

Het is helemaal juist dat wij in het Aquariustijdperk een geaccelereerde stroom van licht zullen uitbrengen, maar dit gebeurt heel geleidelijk en zorgvuldig en wordt aangepast aan hoe de mensen erop reageren. Maar ja, het is juist dat het licht van Aquarius veel individuele personen zal uitdagen die gehecht zijn aan de manier waarop de dingen in het Vissentijdperk gebeurden. Het zal zelfs veel structuren aanvechten en zoals altijd, zoals je ook in de natuur ziet, zullen degenen die niet in staat zijn zich aan te passen aan de omstandigheden, uitsterven.

Er zijn levensstromen die het licht van Aquarius waarschijnlijk niet accepteren en die zullen excarneren. De meeste aan het eind van hun natuurlijke levenstijd, maar sommigen eerder, als zij ernstig misbruik maken van de vrije wil van anderen.