Kan astrologie het verleden veranderen?

Vraag: Kan astrologische analyse fouten in vorige levens verwijderen of veranderen? Astrologie kan een analyse maken van jouw persoonlijke leven. Kan dat ook het verleden veranderen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Master MORE door Kim Michaels:

Nee.

Dat wil niet zeggen dat astrologische analyse nutteloos is. Het kan opbouwend gebruikt worden om bepaalde aspecten van jouw pad en jouw verleden, zelfs bepaalde karmische patronen, te weten te komen. Je kunt dan onze hulpmiddelen gebruiken, zoals de Violette Vlam en andere decreten en invocaties, om het licht op te roepen en dan kan het licht het verleden veranderen, maar geen enkele analyse van astrologie en geen andere vorm van bedotterij door middel van astrologie kan het verleden veranderen.

Niemand kan dat voor je doen. Jij hebt het gecreëerd, dus moet jij dat ont-creëren. Hoe zou jij zelfmeesterschap kunnen krijgen als iemand anders het voor jou moet doen? Wees daarom op je hoede voor iedereen die iets praktiseert op een bepaald gebied, die je belooft dat zij een soort sluiproute hebben die jou kan bevrijden van wat jouw verantwoordelijkheid is.