Mensen die geen voedsel eten

Vraag: Mensen die geen voedsel eten. Hoe nuttig is dat? Wat is erover bekend? Mensen die van prana leven in plaats van voedsel te eten.

Antwoord van Geascendeerde Meester Master MORE door Kim Michaels:

Hoewel het mogelijk is om geen fysiek voedsel te eten en alleen op spirituele energie te leven – of je het nu prana noemt of de Heilige Geest – is dit niet iets wat de geascendeerde meesters aanbevelen, omdat het gewoon een te extreme praktijk is voor de overgrote meerderheid van de mensen. Dit betekent niet dat wij zeggen dat er geen mensen kunnen zijn die van binnenuit de sterke aandrang voelen om zo te leven en wij willen natuurlijk op geen enkele manier tussenbeide komen tussen de vrije wil en de innerlijke leiding van die mensen.

Maar wij zullen in het algemeen die beoefening niet aanbevelen en wij raden aan dat de mensen heel, heel erg zorgvuldig zijn voor ze daar op overgaan. Het zou een ramp zijn – en let op mijn krachtige woord! – als je dit uitvoert als een egospel, terwijl je denkt – zoals veel mensen doen – dat hoe extremer de oefening, hoe efficiënter hij moet zijn – of hoe meer punten je in de hemel kunt verdienen.

Je verdient geen punten door extreem te zijn en je hoeft alleen maar naar het leven van de Boeddha te kijken om te zien dat hij zes jaar lang op een heel extreme manier heeft geleefd voor hij besefte dat de sleutel tot bevrijding de Middenweg was.