De spirituele oorzaak van vermoeidheid

ONDERWERPEN: vermoeidheid vaak veroorzaakt door gespletenheid over jouw missie – energie die wordt afgevoerd door duistere krachten

Vraag: Wat veroorzaakt de vermoeidheid die ik de laatste jaren heb ervaren? Ik wil graag alles onderzoeken wat je me zou willen onthullen of adviseren. Ik zeg dank en ik vraag God om jullie beiden te zegenen.

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Wanneer je een fysiek probleem hebt, moet je altijd het juiste medische advies inwinnen. Laat me met betrekking tot dit zeggen dat de meeste fysieke kwalen een psychologische tegenhanger hebben en in veel gevallen een psychische oorzaak.

Vermoeidheid is altijd een teken dat je energie niet vrij stroomt. Dit wordt vaak veroorzaakt door een conflict in je psyche dat te maken heeft met jouw missie in het leven. De meeste gebruikelijke conflicten zijn:

Gebrek aan duidelijkheid over wat je missie eigenlijk is.
Een deel van jouw onderbewuste geest wordt aangetrokken tot een bepaald aspect van je missie en een ander deel van je geest tot een ander aspect.
Eén deel van jou wordt aangetrokken tot je spirituele missie en een ander deel tot de dingen van deze wereld.

Wanneer je in twee verschillende richtingen getrokken wordt en jouw energie niet kunt concentreren, zit je in een spirituele impasse. Dit voorkomt dat je energie vrij stroomt en dan verzamelt de energie zich in jouw fysieke lichaam, wat leidt tot vermoeidheid. Gebruik onze hulpmiddelen om de verzamelde energie te transformeren.

Gebruik mijn techniek voor innerlijke afstemming om meer duidelijkheid te krijgen. Als jij je gewaar wordt van een bepaald conflict in je psyche, misschien een emotioneel litteken uit je jeugd of nog eerder, ga dan naar een professionele therapeut en zoek psychologische heling.

Vermoeidheid kan ook voorkomen omdat je energie door een kracht van buitenaf wordt afgevoerd. Dit kan het gevolg zijn van bepaalde activiteiten zoals drugs, alcohol, een trauma of stressvolle activiteiten. Het kan echter ook een aanval van duistere krachten zijn die niet zozeer fysieke symptomen of een fysieke oorzaak hebben. Gebruik de technieken voor spirituele bescherming die wij hebben gegeven.

Ik raad je aan om alles te onderzoeken dat jouw spirituele vooruitgang in de weg staat. Deze bereidheid om naar elk obstakel te kijken, is jouw grootste wapen en als je de juiste middelen gebruikt, ontdek je de oorzaak van jouw vermoeidheid.