Het Brood des Levens is het Christusbewustzijn

ONDERWERPEN: Tarwe staat symbool voor het brood des levens – het Christusbewustzijn is het echte brood des levens

Vraag: Jezus en ik hebben elkaar bezocht tijdens meditaties, visioenen en dromen. Eens liep hij op me af door een veld met lelies met een wit paard en Moeder Maria. Toen werd ik plotseling getransformeerd in een tarwekorrel die onmiddellijk wortel schoot in het zonlicht. Terwijl ik de korrels graan werd aan de bovenkant van de stengel, stroomde het zonlicht over me heen en verwarmde mij. Het was een geweldige en transformerende ervaring. Kun je me zeggen wat het belang van tarwe is? Is dat het brood des levens?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Dank je dat je dit prachtige visioen deelt dat heel echt en diepgaand was. In dit visioen vertegenwoordigen de lelies de levensstromen die klaar zijn om te bloeien in een hogere spirituele bewustzijnsstaat. De prins op zijn witte paard vertegenwoordigt het Heilig Christuszelf van elk mens. Het is letterlijk het Christuszelf dat komt om de mensen weg te voeren naar het Paradijs van het Christusbewustzijn.

In jouw geval, wanneer je de vereniging met je Christuszelf bereikt, kun jij dienen als de prins op het witte paard voor een groep levensstromen die op je wacht om hen de weg te wijzen naar het Christusbewustzijn.

De tarwe staat symbool voor het feit dat ik het zaad van het Christusbewustzijn in jouw levensstroom geplant heb. Wanneer jij het laat groeien, kun je het Brood des Levens worden, zodat je het Christusbewustzijn dat je wordt, kunt delen met anderen.

Tarwe staat gewoon symbool voor het Brood des Levens, maar het is het Brood des Levens niet. Het Brood des Levens is het Christusbewustzijn, of om precies te zijn, de wijsheid van het Christusbewustzijn.