Het bewustzijn van de hel

ONDERWERPEN: mensen maken hun eigen hel – als je dit begrijpt, heb je enige spirituele volwassenheid – veel mensen zitten vast in de draaimolen – de enige oplossing is het Christusbewustzijn – het paradijs is een bewustzijnsstaat

Vraag: Hoi, Ik weet niet wie of wat je bent, maar door je leringen op je website heb je een goed inzicht in deze plek, maar er is één ding waar ik het niet mee eens ben. Je zegt dat de hel niet bestaat… ik zeg dat hij er is, precies hier waar ik woon.

We hebben stenen gevangenissen rondom onszelf gemetseld. We zijn bang voor onze buren. Het is in principe onmogelijk om een glimlach op straat te ontvangen. Het voedsel dat de Here God ons geeft, wordt uit deze aarde gerukt, krijgt een plastic jas aan en wordt geprijsd. Dus moeten we 5 van de 7 dagen werken voor mensen die bezeten zijn door het kwaad en hebzucht die niet onze beste belangen voor ogen hebben. 5 van de 7 dagen is veel. En alles wat we krijgen, is twee dagen om de boodschappen te halen, op adem komen, rusten en dan weer aan het werk te gaan.
Misschien zie ik het verkeerd, maar mijn ouders leven in een hel. Ze zijn stil, ze kijken tv, ze eten, ze werken. In principe sukkelt de hel mensheid in stilte voort en voldoet aan de wil van het kwaad.
De Bijbel spreekt over de ‘vuren van de hel’. Wat is elektriciteit??? zoals je beschrijft, worden nucleaire reacties veroorzaakt door energie van zulke lage vibraties dat die op den duur explodeert (of zoiets, sorry ik ben geen wetenschapper), deze explosies worden net als elektriciteit naar de stenen gevangenissen gebracht van iedereen die ik ken. De elektriciteit die hen dan bereikt, houdt hen warm, maakt hen bang voor de kou. Zonder warmte is er geen kou en het vuur is het toppunt van hebzucht en vraatzucht ten opzichte van warmte, vooral als je kijkt naar de hoeveelheid energie die in deze krachtcentrales wordt opgewekt.
Ik denk dat het allemaal teruggaat op de Hof van Eden, ik zal je niet vervelen met mijn theorieën over het ontstaan van het bestaan, maar ja. Nadat God de mens naar zijn eigen beeld had geschapen. Hij wist dat het alleen maar eerlijk was dat de mens zou mogen weten wat hij weet, zowel goed als kwaad. Hoewel de mens eerst alleen maar het goede kende, heeft de mens ervoor gekozen in de appel van de kennis van goed en kwaad te bijten (of het nu metaforisch of feitelijk is) en God heeft simpelweg gezegd: ‘wil je weten wat het kwaad is????? NU DAN ZAL IK JE LATEN ZIEN WAT HET KWAAD IS.”
Natuurlijk omdat God rechtvaardig is, is er ook een kans voor het goede naast elke kans op het kwaad, maar de Mens heeft zich herhaaldelijk aan het laatste overgegeven.
Ik bedoel, denk er eens over na, je wordt geboren en je huilt. Omdat je het wil, de dieren en de planten huilen niet bij hun geboorte, omdat ze volmaakt in evenwicht zijn, ze vervullen constant hun wensen terwijl ze zich er de hele tijd goed bij voelen. Terwijl de mens het ‘ bewustzijn van christus’ heeft gekregen, zoals je het hebt beschreven, we kunnen ervoor kiezen onszelf eeuwig te kwellen als we willen.
Er is nog veel meer wat ik zou kunnen zeggen om te bewijzen dat de aarde (tenminste de Westerse maatschappij) de hel is.
De enige vraag is hoe we hiermee kunnen stoppen. Zelfs mannen en vrouwen die tot het eind gods wet opvolgen, lijden eronder. Ze wonen in bakstenen gevangenissen waar non stop hypnotiserende beelden naar hen toe geflitst worden door de TV, internet en videospelletjes. Ze worden (net als iedereen) vanaf hun geboorte getraind in het kwaad. Ik bedoel, denk er eens over na, SNOEPJES ZIJN OP KINDEREN GERICHT (ze worden verslaafd gemaakt aan de smaak en zorgen ervoor dat gods groene voedsel slecht smaakt) TOM AND JERRY (wanneer de kat probeert de muis te eten zoals god het bedoeld heeft, maar de muis martelt de kat) TIJDSCHRIFTEN VOOR KLEINE MEISJES EN KADOOTJES OP DE VOORPAGINA EN BLADZIJDE NA BLADZIJDE ‘MODE’ EN ‘BEROEMDHEDEN’ IN HELDERROZE LETTERS (die meisjes alleen maar laten denken aan hun uiterlijk en ze die kleren wil laten dragen die ze zien en mooier dan alle anderen te laten zijn, begrijpen ze niet dat ze zichzelf mooier maken om iemand anders lelijker te laten lijken? Ik heb een blad gezien zoals ik net beschreven heb, geproduceerd door de BBC (British Broadcasting Corporation) en omdat we onze kinderen WETTELIJK naar school MOETEN sturen waar ze worden vergeleken met andere kinderen en dan geplaagd worden als ze geen TV hebben, dan staan we onder enorme druk om een TV te kopen en voor onze licentie te betalen, en zo spekken we de BBC, die onze huizen vol laten stromen met zuiver kwade dingen.
Wanneer we de kwelling van school achter ons laten, worden we onder druk gezet om naar de universiteit te gaan of een baan te krijgen, waar we weer onder druk worden gezet door onze leraren of onze werkgevers om dit te doen, of dat te doen, als we geld willen (dat we nodig hebben om in de wereld van tegenwoordig te leven). Natuurlijk, natuurlijk, natuurlijk is dit een kwelling, dit is pijn, dit is hebzucht, dit is vraatzucht, die is lust (in onze huizen gepompt door de tv en het internet) dit is hoogmoed (de wetenschap en technologie zijn hoogmoed, hoewel iedere dag de zon opkomt, de cyclus van het water doorgaat, het voedsel groeit, de vogels zingen prachtige muziek, we hebben geen vertrouwen in god en vinden het noodzakelijk om alles goed te bekijken en proberen het met ons beperkte inzicht te verbeteren, maar we hebben ALLES gewoonweg verknoeid wat eens mooi was op deze fysieke wereld.) Dit is boosheid, we hebben kleine metalen dingetjes gemaakt die hele kleine stukjes metaal afvuren met een snelheid van duizenden kilometers per uur, alleen maar bedacht om te doden. Iedere keer als we iets kopen, gaat 17,5 % van het geld dat we uitgeven naar de regering (net als alle andere belastingen) en ze gebruiken de hebzucht van de Mens om hen wapens te laten produceren voor het geld, en vervolgens kopen ze grote vliegtuigen en schepen voor dat geld en dan gaan ze tegen betaling op die schepen, reizen naar de heiligste plekken op aarde, en doden. En dit is luiheid: er is heel weinig vertrouwen op de wereld, zelfs niet bij religieuze mensen, niemand die het begrijpt. Na Adam hebben we onszelf zo vaak weer opnieuw geschapen dat we geen voeling meer hebben met de schepping, enkel met de plastic hel die we voor onszelf hebben geschapen.
De oplossing die ik kan bedenken, is Eden, de Bijbel zegt ons zelfs waar die ligt (tussen twee rivieren in Ethiopië of zoiets). Op een dag begin ik daar een kolonie, vrij van de kwellingen van de hel. Van daar zal ik de rest van de wereld tonen door hun media dat het leven geen kwelling hoeft te zijn, we moeten van de aarde leren dat we ons niet als slaven hoeven op te drijven om gelukkig te zijn. We hoeven ons niet in die mate te vermenigvuldigen waarin we zijn. En geluk kan bestaan. Vandaag komt het oordeel. Elke man en vrouw moet zijn of haar beslissing nemen, en de hemel en de hel zullen bestaan.
Natuurlijk is de bovenstaande alinea enkel een droom van mij en mijn ambities van wat ik hoop te bereiken. Ik kan niet met zekerheid zeggen dat het gebeurt. Als een 18-jarige drugsverslaafde, die in de diepten van de hel leeft (Middlesborough), zal ik misschien wel net als alle anderen branden, ik weet het niet.
In ieder geval, het spijt me, dat ik zoveel tijd van je verspil…
Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, maak contact met me in je gedachten, leid ik aan wanen, of wanneer ik mensen in de rij zie staan voor hun kerstinkopen, lijkt het net een rij in de gevangenis, van mensen die wachten om hun symbolen van slavernij voor materiële bezittingen in te wisselen om anderen in naam van god te geven.
Help alsjeblieft, de zonen van Adam, de kinderen van god, alsjeblieft.
Ik heb zoveel meer informatie waar ik van denk dat god mij die gegeven heeft (ik ben mijn hele leven al atheïst, ik ben geen religieuze gek, ik denk alleen maar, dat is alles). Wat gaan we eraan doen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Ik heb in feite niet gezegd dat de hel niet bestaat. Ik heb gezegd dat de hel meer dan iets anders een bewustzijnsstaat is. Ik leg ook overal op deze website uit dat menselijke wezens bedacht zijn om medeschepper met God te zijn en dat ze hun eigen werkelijkheid scheppen met hun bewustzijnsstaat. Daarom ben ik het met je observatie eens dat veel mensen op aarde hun eigen hel hebben gecreëerd en iedere dag in die hel leven.

De echt interessante kwestie is waarom je tot dat besef bent gekomen. Er kan maar één reden zijn, namelijk dat je levensstroom een bepaalde spirituele volwassenheid heeft bereikt en dat je in dit specifieke leven met een specifieke missie bent gekomen om mensen te demonstreren dat er een alternatief is voor de levensstijl die ontstaat uit het hellebewustzijn.

Wanneer je een stap achteruit doet uit deze kwestie van je onmiddellijke omgeving, zie je dat het hellebewustzijn in essentie een bewustzijnsstaat is die mensen gevangen houdt op een bepaald niveau van Gods schepping en daardoor voorkomt dat ze verdergaan in het eeuwig uitbreidende bewustzijn van God. Zoals je aangeeft, zitten veel mensen op deze planeet vast in een eindeloos streven naar materiële bezittingen of materiële geneugten die hen gevangen houdt op een draaimolen en verhindert om een spirituele manier van leven na te streven.

Je vraagt wat mensen eraan kunnen doen om die situatie te veranderen. Er is maar één oplossing en dat is het Christusbewustzijn. Zoals ik overal op deze website uitleg, is de huidige stand van zaken op planeet aarde een uitdrukkingsvorm van het dualistische denken en de enige manier om de huidige omstandigheden te veranderen, is wanneer een kritieke massa mensen hun persoonlijke Christusschap manifesteert. Je hebt het potentieel om dat Christusschap te manifesteren, dus ik stel voor dat je, als je echt wilt dat er dingen veranderen, aan de slag gaat. Zoek eerst het koninkrijk der hemelen, wat het Christusbewustzijn inhoudt. Wanneer je dat Christusbewustzijn begint te bereiken, krijg je alle aanwijzingen die je nodig hebt voor jouw persoonlijke missie.

Laat me heel duidelijk stellen dat je idee om naar een bepaalde fysieke locatie te gaan en daar een ideale maatschappij opbouwen, niet de beste oplossing is. Het paradijs heeft niet op een bepaalde fysieke locatie bestaan, wat de Bijbel ook zegt. Het paradijs bestond in een hoger rijk, zoals ik elders uitleg. In essentie is het paradijs echter een bewustzijnsstaat. Het is mogelijk om hier op aarde een paradijselijke staat te scheppen en hier verwijs ik vaak naar als het koninkrijk der hemelen. Maar de sleutel om dat paradijs op aarde te scheppen is dat een kritieke massa mensen het Christusbewustzijn krijgt.

Laat me ook duidelijk zeggen dat het experimenteren met welke drug ook je niet helpt om je spirituele missie te manifesteren. In tegendeel, zoiets kan heel snel die spirituele missie torpederen, daarom RAAD IK JE STERK AAN OM NU OP TE HOUDEN MET HET GEBRUIK VAN DRUGS.

Met jouw inzichten moet het niet zo moeilijk zijn te begrijpen dat een drug een materiële substantie is en dus kan het je alleen maar meer aan het materiële rijk vastbinden. Vanzelfsprekend is je levensstroom niet geïncarneerd om drugsverslaafd te zijn of om verslaafd te zijn aan een aantal andere materiële zaken of activiteiten die je heel duidelijk in andere mensen aanwezig ziet.

Laat dit daarom onmiddellijk achter je en richt al je energie en aandacht op het manifesteren van jouw Christusschap. Ik heb je een aantal heel nuttige en heel effectieve hulpmiddelen op de Toolbox website gegeven. Gebruik die en word één van spirituele strijders en help mij mee om deze planeet te veranderen.