Reïncarneren patiënten met een mentale ziekte weer met mentale ziekten?

ONDERWERPEN: mensen die zelfmoord hebben gepleegd, reïncarneren snel weer – individuele evaluatie vindt plaats – kunnen terugkomen zonder dezelfde mentale ziekte – hoe je oproepen doet voor mensen met een geestesziekte – roep bescherming op wanneer je bij geesteszieken in de buurt bent

Vraag: Ik heb een vraag over geesteszieken die zelfmoord plegen; de meesten van hen doen dit, omdat ze de stemmen die ze horen niet meer kunnen uitstaan, die ze dag in dag uit horen en sommigen kunnen geen weerstand meer bieden aan de energie en onderscheiden niet meer van wat echt is of niet. Ik hoorde eens dat wanneer iemand zelfmoord pleegt, de levensstroom onmiddellijk weer moet incarneren. Is dit een regel zonder enige uitzondering, als je naar de mensen kijkt in een psychiatrische inrichting of bekijkt God elk geval afzonderlijk?

Wanneer een geesteszieke sterft, betekent dit dan dat hij in het volgende leven weer als geesteszieke terugkeert (Ik baseer dit op het feit, dat wanneer iemand sterft, het bewustzijn niet verandert) of bestaat er de genade, dat die persoon een ‘normaal’ leven kan leiden?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Het is een algemene regel dat wanneer iemand zelfmoord pleegt, iemand zodra het kan, weer incarneert. Maar er is geen regel zonder uitzondering en de spirituele leraren van een levensstroom zullen inderdaad individueel de bewustzijnsstaat van die levensstroom evalueren en wat de beste mogelijkheid voor groei aan die levensstroom zou geven.

Het is juist dat iemand incarneert met ongeveer dezelfde bewustzijnsstaat als iemand aan het eind van zijn vorige leven had. Er zijn echter verschillende factoren die dit proces beïnvloeden. In enkele gevallen kan de levensstroom een heel zwaar leven leiden en aan het eind van dat leven, of als hij dat leven evalueert in het spirituele rijk samen met zijn spirituele leraren, de levensstroom eindelijk de intuïtieve doorbraak krijgt die hem in staat stelt om de les te leren die hij nodig had. In dat geval zou de levensstroom in feite bevrijd zijn van de psychische blokkades die in het laatste leven uitvergroot werden en dan kan hij op een hoger niveau terugkomen.

Het kan ook zijn dat de levensstroom er genoeg van heeft om steeds maar dezelfde negatieve patronen te herhalen en om hulp roepen. Hij zal dan assistentie krijgen om hogerop te komen. Met andere woorden, het is heel goed mogelijk dat een levensstroom terugkomt zonder dezelfde psychische problemen.

Een andere factor die dit proces beïnvloedt, is dat een geestesziekte niet exclusief veroorzaakt wordt door de omstandigheden in de levensstroom. Een levensstroom kan aanleg hebben voor mentale problemen die kunnen liggen aan erfelijke factoren, zoals de lichaamschemie of omgevingsinvloeden, waaronder in bezit name door duistere krachten die in feite deze problemen acuut maken, waardoor iemand in een psychiatrische inrichting komt. Het is daarom mogelijk dat zo’n levensstroom terugkomt naar een volgend leven zonder dezelfde moeilijke lichaamschemie of dezelfde omgevingsfactoren.

Ik prijs je mededogen voor de levensstromen die zo zwaar belast zijn door die ernstige psychische kwalen. Ik kan je verzekeren dat wij, de geascendeerde meesters, je mededogen delen en ik hoop dat je nu kunt begrijpen dat er veel manieren zijn waarop een levensstroom kan vermijden om leven na leven dezelfde patronen te herhalen.

Als je specifiek iemand weet die je spiritueel wilt helpen, zou je eens kunnen overwegen om gebeden en decreten op te zeggen, zoals de oproep aan Aartsengel Michaël, de Violette Vlam en Moeder Maria’s rozenkransen om die persoon te helpen van de psychologische problemen te genezen. Psychische problemen worden altijd veroorzaakt door fragmentatie of verdeeldheid van de levensstroom, zoals elders uitgelegd wordt. Daarom kan de Oost-West rozenkrans van Moeder Maria een effectief hulpmiddel zijn, omdat die verloren zielsdelen terug laat keren.

Laat me tot slot zeggen, dat het voor iemand die in de omgeving van een geesteszieke verkeert, belangrijk is om veelvuldig je spirituele bescherming op te roepen. Geesteszieken hebben vaak grote gaten in hun energieveld die hen openen voor duistere krachten. Juist deze krachten zorgen ervoor dat mensen stemmen horen of niet in staat zijn om het echte van het onechte te onderscheiden. Het kan heel goed zijn dat dergelijke krachten jou aanvallen als jij in de buurt bent van geesteszieke mensen zonder voldoende spirituele bescherming. Daarom als jij bij deze mensen in de buurt bent, doe dan je uiterste best om zoveel mogelijk spirituele bescherming op te roepen en ijverig naar alle onevenwichtigheden in je eigen psyche zoeken die je kwetsbaar zouden kunnen maken voor de duistere krachten die geesteszieken vaak bezitten.