Paramahansa Yogananda is tegenwoordig een geascendeerde meester

ONDERWERPEN: Yogananda is een geascendeerde meester – Yogananda had een groot inzicht in het Christusbewustzijn – Autobiografie van een Yogi is een belangrijk boek

Vraag: Zou je iets willen zeggen over Paramahansa Yogananda?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Wat betreft Paramahansa Yogananda ben ik heel blij dat ik de kans krijg om over deze fantastische broeder van mij te spreken. Paramahansa Yogananda is tegenwoordig een geascendeerde meester en lid van de geascendeerde meester. Hij is niet meteen geascendeerd nadat hij zijn fysieke lichaam had afgelegd, maar hij heeft de tijd genomen om bepaalde taken en initiaties af te maken. Tegenwoordig is hij een geascendeerde meester en mensen kunnen inderdaad de mantel van de geascendeerde meester Paramahansa Yogananda oproepen.

Ik kan je ervan verzekeren dat van de mensen die op het oppervlak van de aarde rondlopen, weinig mensen meer inzicht hadden in het Christusbewustzijn dan Paramahansa Yogananda. In veel van zijn geschriften en lezingen gaf hij inzichten in mijn ware missie waarvan ik wel wilde dat alle christelijke kerkleiders die hadden. Als degenen die daadwerkelijk beweren mijn volgelingen te zijn en zichzelf als leider van een christelijke kerk hebben geïnstalleerd, hetzelfde inzicht hadden in mijn ware leringen als Paramahansa Yogananda, zou het christendom snel tot een moderne religie zijn geëvolueerd die aan de spirituele noden van de mensen in de volgende 2000 jaar kon voldoen.

Helaas zie ik geen bereidheid onder de leiders van christelijke kerken om de leringen van een Indiase mysticus te bestuderen, wat hij ook over het Christusbewustzijn heeft gezegd. Naar hun idee is het christendom de enig ware religie, ze verwerpen de mogelijkheid dat iemand buiten hun eigen kerk iets van waarde kan zeggen over mij en mijn leringen. Vanzelfsprekend is dat ook de reden dat ze deze website zouden afwijzen.

Het eerste spirituele boek dat Kim vond, was inderdaad Autobiografie van een Yogi, dat geschreven werd door Paramahansa Yogananda. Dit was geen toeval. Ik wist dat Kim diep verwond was door het orthodoxe, tot afgod gemaakte, beeld van mij. Ik heb hem daarom geleid om dit boek te vinden en zoals je uit zijn verhaal kunt opmaken, heeft het lezen van dit boek het helingsproces opgestart dat ertoe heeft geleid dat hij boodschapper voor deze website werd. Ik zou daarom alle spirituele zoekers aanbevelen om dat boek te lezen en andere leringen van Paramahansa Yogananda te bestuderen, als ze daar van binnenuit toe worden aangezet.