Met karmische relaties omgaan

ONDERWERPEN: Tweelingvlam geascendeerd – magnetische aantrekkingskracht op jou – tweelingvlam geen garantie voor een ideale relatie – zielsmaatjes – psychische problemen oplossen

Vraag: Is het de bedoeling dat iemand die hoort dat hij een tweelingvlam heeft die eeuwen geleden geascendeerd is, tijdens dit leven op aarde zonder die tweelingvlam te leven, maar in plaats daarvan met een zielsmaatje.

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Het is heel goed mogelijk dat iemands tweelingvlam geascendeerd is en dat in enkele gevallen die tweelingvlam al eeuwen geleden geascendeerd is. In feite doen veel mensen die bewust op het spirituele pad zijn en die grote inspanningen verrichten om hun bewustzijn te verhogen, dat juist omdat hun tweelingvlam al geascendeerd is. De geascendeerde tweelingvlam oefent een magnetische aantrekkingskracht uit op de ziel. Dit dwingt de ziel ertoe hogerop te komen en veel verleidingen op aarde op te offeren om zich weer met die tweelingvlam te herenigen. Dus hoewel het een verlies kan lijken dat je tweelingvlam geascendeerd is, kan het een groot voordeel zijn voor een ziel die op het spirituele pad is.

Veel mensen nemen aan dat de ideale liefdesrelatie alleen tussen tweelingvlammen kan worden ervaren. In werkelijkheid is dat niet het geval. Er zijn voorbeelden van mensen die geïncarneerd zijn en die met hun tweelingval getrouwd waren. Als de twee zielen echter karma met elkaar hadden, of zij nog niet hun psychische problemen hadden opgeruimd, was die relatie niet beslist harmonieus. Getrouwd zijn met je tweelingvlam garandeert niet dat je relatie een sprookje wordt.

Iedere relatie eist toewijding en werk. In de eerste plaats vraagt het van elke partner om de beperkingen in zijn of haar psyche te overwinnen, omdat die wonden een harmonieuze relatie in de weg staan. Als je daaraan wilt werken, kun je een heel erg hoge relatie met een zielsmaatje krijgen. Dus ik adviseer mensen niet over een sprookjesrelatie met je tweelingvlam te dromen, maar zich te wijden aan het beste maken van de relatie die ze hebben, hetzij met hun tweelingvlam of een zielsmaatje.

Laat me tot slot zeggen dat vele liefdesrelaties op aarde geen zielsmaatjes zijn. Veel levensstromen worden tot elkaar aangetrokken omdat ze karma met elkaar hebben. Op de diepere niveaus hebben de levensstromen de sterke wens om dat karma uit te werken. Op het niveau van bewust gewaarzijn zijn de levensstromen zich misschien niet gewaar van deze betrokkenheid en dit kan in vele gevallen leiden tot veel botsingen tussen die zielen.

Als je zo’n relatie ervaart, is het belangrijk de algemene bedoeling van die relatie te herkennen, namelijk de behoefte om karma in evenwicht te brengen en de blokkades in je psyche uit te werken die jou verhinderen verder te gaan. Het laatste wat je wilt in een karmische relatie, is meer karma maken met de persoon en weigeren je psychische lessen te leren. Als je ernaar streeft de harmonie te bewaren en ernaar streeft jouw lessen te leren, kun jij je karma snel in evenwicht brengen. Je zult op den duur óf een goede relatie met de persoon krijgen, óf je bevrijd je om verder te gaan naar een betere relatie.

Wat ik in principe zeg, is dat alles wat er met je gebeurt, een kans in zich heeft om te groeien. Als je naar de verborgen les kijkt en de gelegenheid aanpakt, kun je belangrijke vooruitgang boeken op het spirituele pad en dit zal je op den duur ook openen voor betere omstandigheden in de buitenwereld