Jouw persoonlijke astrologie kan je wijzen op kansen om te groeien

ONDERWERPEN: niet verstandig om astrologie te negeren – gemakkelijk misbruik maken van horoscoop – niets is in beton gegoten – of staat in de sterren – gebruik astrologie om te anticiperen op groeimogelijkheden

Vraag: Is het nuttig om als spiritueel zoekende om je persoonlijke horoscoop te laten doen?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus:

Er zijn veel doorsnee christenen die astrologie afwijzen omdat het heidens of onchristelijk is. Dit is niet zo verstandig vanwege het feit dat de drie wijze mannen astrologie gebruikten om de tijd en ongeveer de plaats van mijn geboorte nauwkeurig vast te stellen. met andere woorden, als de drie wijze mannen dezelfde houding aannamen als vele orthodoxe christenen, dan zouden zij zich niet van mijn geboorte bewust zijn geweest. Het zou verstandig zijn om in ogenschouw te nemen dat er inderdaad belangrijke data en keerpunten in het leven van deze planeet en in het persoonlijke leven van mensen zijn en die data worden altijd gemarkeerd door specifieke constellaties van de sterren. Mijn punt is dat het onverstandig is om astrologie totaal te negeren.

Aan de andere kant begrijp ik dat heel veel mensen de populaire astrologie afwijzen die je zoveel in sensatiebladen of zelfs in sommige new age kringen ziet. Je kunt astrologie heel gemakkelijk misbruiken, vooral wanneer mensen beginnen te denke dat een constellatie kan worden gebruikt om specifieke gebeurtenissen te voorspellen of dat gebeurtenissen die worden voorspeld, vastliggen. Dit heeft geleid tot een wijdverbreid misbruik van de wetenschap die astrologie moest zijn. Het heeft geleid tot wijdverbreid fatalisme en determinisme, die ervoor zorgen dat sommige mensen accepteren dat er limieten aan hun leven worden gesteld. Dit is een totaal verkeerd gebruik van astrologie, omdat in werkelijkheid niets vastligt.

Jouw persoonlijke horoscoop kan erop wijzen dat er waarschijnlijk bepaalde gebeurtenissen of uitdagingen in je leven staan te gebeuren. Maar in plaats van ze in beton te storten, zou je die als kansen op spirituele groei moeten zien. het gaat er bij het gebruik van astrologie om dat je in staat wordt gesteld om te anticiperen op de groeimogelijkheden die in je leven komen, zodat jij die het beste kunt benutten. De ware spirituele astrologie is nooit fatalistisch of deterministisch en verlamt mensen nooit. In plaats daarvan zweept ze mensen op tot actie, om spirituele hulpmiddelen te gebruiken, zoals de Violette Vlam of de rozenkransen van Moeder Maria, om de energie te verteren die worden gemarkeerd door een specifieke astrologische configuratie. Dit kan je helpen om bepaalde negatieve gebeurtenissen te voorkomen of bepaalde positieve gebeurtenissen te vergroten. Met andere woorden, het belangrijkste van astrologie is niet dat het in de sterren geschreven staat, maar wat je doet met de voortekenen in de sterren.