Perfectie en goddelijke liefde

ONDERWERPEN: De meesters hebben geen maatstaf in de buitenwereld voor perfectie – innerlijke maatstaf – voel je tevreden omdat jij je best hebt gedaan – menselijke liefde versus goddelijke liefde – richt je liefde op andere mensen help andere mensen om te accepteren dat zij Gods liefde waard zijn

Vraag: Ik dank God dat ik jullie gevonden heb en voor alle informatie die jullie ons geven op deze website
Lieve Kim, je bent een fantastisch mens en ik wil je al mijn bewondering en respect sturen. Lieve Jezus, ik ken je stem, want je bent mijn herder. Maar ik heb een probleem: Hoe kan ik mijn liefde voor jou vergroten met al mijn lichamen, mijn hele wezen? Ik heb het gevoel dat ik niet genoeg van je houd. Soms roep ik je en ik stel me voor dat je als zonnestralen bent die de ruimte opvullen tussen de atomen van mij, maar ik wil het voelen en me niet alleen verbeelden. Dank je voor alles en alsjeblieft help me om je diep en duidelijk te voelen.

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Mijn geliefde hart, laat me je ervan verzekeren dat ik je liefde voor mij al voel en dat is voldoende.

Het is belangrijk dat mensen begrijpen dat we niet van hen vragen om volmaakt te zijn volgens een wereldse of menselijke norm. We kijken naar de innerlijke norm, namelijk de kwaliteit en zuiverheid van hart. We beseffen ook dat ieder mens momenteel op een bepaald niveau op het pad is dat naar eenzijn met God leidt. En niemand kan meer doen dat waar men toe in staat is, gezien hun niveau van verworvenheid.

  • Dus om aan Gods eisen te voldoen, moet je het volgende doen:Je moet het beste doen wat je kunt gezien je huidige inzichten en bewustzijnsniveau.
  • Je moet er constant naar streven om je inzichten te vergroten en je bewustzijnsniveau te verhogen.

Als je aan deze eisen voldoet, dan doe je alles wat God van je verwacht en daarom is jouw liefde tegenwoordig voldoende. Je zou jezelf echter kalm moeten voelen en niet jezelf kwellen met gevoelens van ontoereikendheid. Herinner je mijn verhaal van de arme weduwe die weinig te geven had, maar die alles gaf wat ze had. Wanneer je alles geeft wat je hebt, zou jij je kalm moeten voelen met je geschenk.

Wat ik je aanraad, is de middelen op deze website en in de boeken gebruiken. Ik zou je willen aanmoedigen om na te denken over de noodzaak tot spirituele bescherming en het transformeren van negatieve energie, zoals die beschreven staan op verscheidene plekken op deze website. Naarmate je spirituele leringen blijft bestuderen, zuivert de energie in je onderbewuste geest en lossen alle onvolmaakte overtuigingen over jezelf en je relatie met God op, je gaat op een natuurlijke manier voelen dat jouw liefde voor mij toeneemt. Je krijgt ook een helderder gevoel voor mijn Aanwezigheid, die altijd bij je is, maar die jij niet altijd zult voelen vanwege die blokkades.

Ik zou je een aanvullende lering hierover willen geven. Ik heb een gedetailleerde uitleg gegeven over het verschil tussen menselijke en goddelijke liefde, ik raad je aan die lering te bestuderen. Je ziet dan dat er een fundamenteel verschil is tussen menselijke en goddelijke liefde. Menselijke liefde wordt vaak opgedrongen of opgelegd, terwijl goddelijke liefde gewoon stroomt. Dus om mij totaal lief te hebben, moet je de blokkades in je psyche oplossen die je gehecht houden aan het uitdrukken van menselijke liefde. Je moet gewoon goddelijke liefde door jou heen laten stromen.

Nog een belangrijke gedachte is dat ik jouw liefde niet hoef. Begrijp deze bewering alsjeblieft niet verkeerd. Ik waardeer het feit heel erg dat zo veel christenen diepe liefde voor mij voelen. Toch zou ik die mensen willen aanmoedigen om hun liefde te richten op waar die het meest nodig is. Wanneer je mij voor je ziet als spiritueel wezen, genaamd Jezus Christus, zie je mij voor je in de geascendeerde vorm. De geascendeerde vorm spreekt tegen je op deze website. Mijn geascendeerde vorm is een volledig op zichzelf staand spiritueel wezen. Ik word constant gebaad in de onbeperkte liefde van God die direct van de Vader/Moeder God door mijn bewustzijn stroomt. Daarom heeft mijn geascendeerde vorm geen behoefte om liefde te ontvangen van of aanbeden te worden door mensen. Maar ik ben echter meer dan deze geascendeerde vorm.

Je herinnert je mijn bewering wel “wat je aan de minste onder mijn broeders hebt gedaan, je aan mij hebt gedaan”. De waarheid die in deze bewering verborgen zit, is dat het Christusbewustzijn in alles is dat ooit door God geschapen werd. Omdat ik één ben met het Christusbewustzijn, ben ik overal in het bewustzijn van God. Dus als je echt van mij wilt houden, laat dan je liefde stromen naar die delen van het leven die nog niet helemaal Gods liefde voor hen geaccepteerd hebben. Met andere woorden, richt je liefde voor mij op de broeders en zusters in jouw buurt die nog niet ontdekt hebben dat ze spirituele wezens zijn die de onvoorwaardelijke liefde van God waard zijn.

Je ziet, de sleutel om waarachtig lief te hebben, is de menselijke liefde overwinnen en Gods liefde door jou heen laten stromen. Gods liefde stroomt natuurlijk van hogere niveaus naar lagere niveaus. Gods liefde stroomt van God zelf naar alle niveaus in de schepping. In werkelijkheid hoeft God geen liefde of aanbidding van mensen. God heeft behoefte aan geleiders voor zijn liefde, zodat zijn liefde door hen naar andere delen van het leven kan stromen.

Het probleem op planeet aarde is dat veel mensen afgedaald zijn naar een bewustzijnsstaat waarin ze niet kunnen aanvaarden dat zij het waard zijn Gods liefde te ontvangen. Dus is hun enige kans om die liefde te ontvangen, door het van een ander mens te krijgen.

Wanneer je het spirituele pad bewandelt en Christusschap begint te krijgen, kun je de open deur worden om Gods Liefde naar andere mensen te laten stromen. Je kunt liefde op een manier tot uitdrukking brengen die ze kunnen herkennen en waarderen met hun huidige bewustzijnsstaat.

Dus wat ik nu zeg, is dat om volledig van Jezus Christus te houden, jij je hart en geest moet openzetten en de goddelijke liefde door jou heen laten stromen naar alle delen van het leven. Wanneer je mij in alles ziet en je liefde voor mij tot uitdrukking brengt, hoe onvolmaakt de uiterlijke vorm ook kan lijken, dan heb je mij volledig lief.