Het graf van Jezus in India

ONDERWERPEN: Jezus heeft door India gereisd – Jezus woonde in Kasjmir – Jezus heeft geen graf in Srinagar

Vraag: Jezus, heb jij enige tijd in India gewoond voor je jouw leringen in het Heilige Land gegeven hebt? En ben jij na de kruisiging naar India teruggegaan, en is jouw graf in Srinagar? Ik heb er een plaatje van gezien.

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Zoals ik elders uitgelegd heb, heb ik wel door India gereisd voor mijn missie in Palestina. En ik leg ook elders uit dat ik na mijn kruisiging teruggekeerd ben en met Maria Magdalena in Kasjmir heb gewoond. Mijn terugkeer was echter in ‘het lichtlichaam van een geascendeerde meester dat in vibratie verlaagd is tot het met de fysieke zintuigen kan worden waargenomen’. Toen ik mijn verblijf op aarde beëindigde, trok ik mij gewoon uit dat lichaam terug en ik verdween uit het materiële frequentiespectrum alsof ik nooit bestaan had.

Mijn punt is dat een begrafenis niet nodig was en dus ook geen graf nodig had. Waarom zou ik trouwens een fysiek mausoleum nodig hebben, als mijn leven met Maria geheim werd gehouden?

De bewering dat een bepaalde tombe in Srinagar mijn graf is, is een gerucht dat heel lang geleden begonnen is en geleidelijk aan verteld en zo vaak opnieuw werd verteld en dat het een uitgebreide mythe werd die velen als feit bezien. Er zit iets van waarheid in het feit dat ik in Kasjmir gereisd en gewoond heb. Maar in een plaats wonen, betekent nog niet beslist dat iemand er moet sterven en begraven worden – tenminste niet wanneer men de laatste vijand die de dood heet, heeft overwonnen.