Jezus in Kashmir

ONDERWERPEN: Jezus en Maria Magdalena na zijn wederopstanding

Vraag: Zou je alsjeblieft commentaar willen geven op de boeken en daaraan gerelateerd onderzoek (dat door ten minste vier onafhankelijke bronnen die ik ken) die vertellen over je leven in India als de Heilige die Issa genoemd wordt tot de leeftijd van ongeveer 80+?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Ik heb elders op deze website gezegd dat ik inderdaad naar India en Tibet ben gereisd voor mijn missie in Galilea. Veel van die verwijzingen naar Sint Issa verwijzen in feite naar die reizen.

Wanneer je een spirituele lering naar buiten brengt, probeer je altijd een bepaald evenwicht te vinden, zodat je de mensen voldoende kunt helpen om hogerop te komen, maar niet zoveel dat zij overmand raken. Daarom wil ik geen gedetailleerde lering geven over wat ik na mijn herrijzenis deed.

Wat ik er wel over wil zeggen, is dat ik na mijn herrijzenis voor mijn ascensie in aanmerking kwam. Ik koos er echter voor om een dispensatie aan te vragen om een nieuw fysiek lichaam te manifesteren dat ik heb gebruikt om samen met Maria Magdalena een nieuw leven op te bouwen. Wij hebben samen in het gebied gewoond dat nu Kasjmir heet en wij hebben kinderen gekregen. Ik stond niet erg bekend en ik heb niet onderwezen of in het openbaar wonderen verricht. Dus kende men mij niet als Saint Issa na mijn wederopstanding.