Het verhaal van de reis van Maria Magdalena naar Europa was een valstrik

ONDERWERPEN: Maria Magdalena in Frankrijk begraven – ze werd gecremeerd

Vraag: Liggen de beenderen van Maria Magdalena begraven onder de glazen piramide bij de ingang van het Louvre, zoals in de DaVinci Code wordt gezegd?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Zoals ik elders heb uitgelegd, was het verhaal van de reizen van Maria Magdalena naar Europa een afleidingsmanoeuvre die bedacht was om haar te beschermen. Dus liggen haar beenderen niet begraven in Frankrijk – en ook niet ergens anders trouwens. Ik heb veel reizen naar het oosten gemaakt voor ik aan mijn missie in Galilea begon en ik besefte dat cremeren de allerbeste manier van begraven was, omdat het de ziel gemakkelijker maakt om zich van het fysieke lichaam los te maken en verder te gaan. Daarom werd het lichaam van Maria Magdalena gecremeerd en ik heb de ceremonie zelf uitgevoerd.

Wat mijn eigen ‘lichaam’ betreft, dat was het lichtlichaam van een geascendeerde meester en ik heb gewoon de vibratie verhoogd tot het zich uit het materiële frequentiespectrum had teruggetrokken. Hoewel er een tombe in Kashmir is, waarvan men beweert dat die van mij is, ligt mijn lichaam er niet in en dat heeft daar ook nooit gelegen.