Anne Rice – de geest van de antichrist vertelt het verhaal van Christus

ONDERWERPEN: De boeken van Anne Rice over Jezus – geen accurate beschrijving van het leven van Jezus

Vraag: Lieve Jezus, Ik liep vandaag wat rond en toen zag ik een boek dat geschreven is door Anne Rice, het heet ‘Christ the Lord’. Ik vroeg me af wat jij daarvan vond.

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Dit boek is geschreven door iemand die al vele levens lang gefascineerd is door – ik kan wel zeggen verliefd is op – de geest van de antichrist. Ze heeft haar eigen spirituele licht verloren en heeft het daardoor bij anderen proberen te vinden door haar vorige boeken over vampiers en andere onderwerpen die lezers schokken om hun licht los te laten.

Hoewel haar zoektocht naar inzichten in God oprecht zijn, is ze niet bereid toe te geven dat je God nooit door de geest van de antichrist zult vinden. Dit is de enige reden dat ze weer bekeerd is tot een kerk die op dezelfde manier hevig wordt beïnvloed door de geest van de antichrist en haar dus niet uitdaagt om deze denkwijze achter zich te laten.

Als je een nauwkeurig historische beschrijving van mijn leven op jonge leeftijd wilt, vind je dat niet in dit boek. Als je meer inzicht wilt in mijn missie, vind je het niet in dit boek.

Wat je wel in dit boek vindt, is een voorbeeld van hoe iemand de geest van de antichrist kan gebruiken om het verhaal van Christus opnieuw te vertellen. En hoewel het je wat inzicht kan geven in hoe de geest van de antichrist werkt, laat ik het aan jou over om te beslissen of dat de moeite waard is om dit boek te lezen.

Ik beveel echter aan dat alleen mensen die een goed onderscheidingsvermogen hebben, overwegen of ze dit boek willen lezen.