Een praktische techniek om de seksuele energie naar het hart te verheffen

ONDERWERPEN: Seks is geen zonde – geprogrammeerd om meer seks te hebben – besluit om niet toe te geven aan agressief programmeren – hoe jij je energie gebruikt – twee soorten seksuele verlangens – onverzadigbaar verlangen – verzadigbaar verlangen – je richten op spirituele verlangens – een besluit over seks – de seksuele energie naar je hart brengen – de stuitchakra – fysieke prikkeling en de stuitchakra – visualisatie om energie te verheffen

Vraag: Geliefde Jezus, adviseer alsjeblieft een techniek om seksuele energie te sublimeren. Bijvoorbeeld om seksuele energie gebruiken om het hart te openen.

Antwoord van geascendeerde meester Jezus door Kim Michaels:

Laat mij beginnen met zeggen dat in tegenstelling tot wat zoveel kerken, inclusief vele christelijke kerken, gezegd hebben, er is in essentie niets mis met, of zondigs aan, de seksuele vereniging van een man en vrouw. Als het wordt uitgeoefend vanuit pure liefde, is seksuele activiteit geen zonde en zal het Gods energie niet verkeerd kwalificeren.

Dat gezegd hebbende, moet ik je vertellen dat het in de wereld van tegenwoordig moeilijk is de seksuele relatie zuiver te houden. Dit komt doordat de reclame-industrie, zeer beïnvloed en gesteund door bepaalde duistere krachten, constant de mensen bombardeert met beelden, suggesties en zelfs subtiele energie die bedacht zijn om seksuele verlangens te vergroten. Bovendien hebben veel mensen, als gevolg van deze bombarderen en bepaalde andere vormen van sociale programmering, de houding ontwikkeld dat zij recht hebben op een onbeperkte hoeveelheid seks.

Daarom moet je, als je jouw seksuele relatie zuiver wilt houden, of als je geen seksuele relaties hebt, jezelf beschermen, je moet je energieveld en je mentale en emotionele lichaam beschermen tegen het bombardement van seksuele suggesties en energie.

Deze bescherming moet beginnen met een besluit. Je moet je realiseren dat je agressief en met kwade bedoelingen wordt gebombardeerd met seksuele suggesties en je moet besluiten dat je niet bereid bent aan deze programmering toe te geven. Daarom moet je besluiten deze suggesties indien mogelijk te vermijden.

Het is ook uiterst belangrijk dat je de juiste spirituele techniek gebruikt om je persoonlijke energieveld (het energieveld dat je fysieke lichaam omringt) te beschermen door er een schild van hoogfrequente spirituele energie omheen te bouwen. Wij hebben technieken voor bescherming gegeven en een heel efficiënte techniek is Aartsengel Michaels Rozenkrans.

Wanneer ik zeg dat er niets inherent mis is met seks, insinueer ik op geen enkele manier dat mensen zoveel seks kunnen hebben als ze maar willen zonder een prijs daarvoor te betalen. Het leven in het materiële universum is een kwestie van beslissen hoe je de altijd beperkte bronnen die tot je beschikking staan, gebruikt. Als je tijd besteedt aan één activiteit, kun je diezelfde tijd niet aan een andere activiteit besteden. Als je tijd en energie besteedt aan seks, kun je die tijd en energie niet besteden aan activiteiten die gericht zijn op het boeken van spirituele vooruitgang.

Een van de belangrijkste realisaties die je kunt krijgen over seks is dat er twee soorten seksuele verlangens zijn. De lagere geest, ook het menselijke denken of lichaamsgeest genoemd, is net een computer die het fysieke lichaam bestuurt. Een van de functies van deze lichaamscomputer is ervoor te zorgen dat het het lichaam blijft leven en voortplanting valt hieronder. Daarom is de lichaamsgeest geprogrammeerd om steeds maar weer seks te willen.

Veel mensen geven toe aan dit verlangen en hun hele leven draait om seks. Ofwel zij hebben seks, werken naar seks toe of hebben het gevoel dat zij meer seks zouden moeten hebben. Het komt erop neer dat het verlangen naar seks van het menselijke denken een onverzadigbaar verlangen is. Hoeveel seks je ook hebt, het is nooit genoeg voor het menselijke denken.

Als je toegeeft aan dit onverzadigbare verlangen, zul je jouw persoonlijke energieveld openstellen voor de suggesties van de buitenwereld. Je zult je ook kwetsbaar maken voor bepaalde lagere krachten die proberen jouw energieveld binnen te dringen. Ik heb zulke entiteiten zeer gedetailleerd beschreven in het boek ‘The Christ is born in You’. Deze krachten hebben ook een onverzadigbaar verlangen naar seks en zij proberen dit verlangen op jou te projecteren. Als je hieraan toegeeft, zal je leven worden opgeslokt door een onverzadigbaar verlangen naar seks.

Wanneer een levensstroom voor het eerst afdaalt naar het materiële universum, heeft de levensstroom het verlangen de vele dingen te ervaren die je kunt doen met een fysiek lichaam en dit houdt ook seks in. Er is niets inherent mis met of zondig aan dit verlangen. Het is echter essentieel te herkennen dat het verlangen van de levensstroom naar seks een verzadigbaar verlangen is. Met andere woorden, een levensstroom kan heus voldoende seks krijgen en besluiten dat die tijd en energie wil besteden aan het nastreven van spirituelere doelen.

Het is normaal dat tijdens het verloop van één leven een levensstroom geleidelijk het verlangen naar seks verliest en zich op meer spirituele activiteiten begint te richten. Er zijn ook vele levensstromen die hun verlangen naar seks in principe hebben overwonnen in eerdere incarnaties en er daarom aan toe zijn het voorgoed op te geven.

Het belangrijkste wat je kunt doen voor je probeert seksuele energie te sublimeren, is te besluiten waar je in dit opzicht staat. Als je eenmaal een vast innerlijk besluit hebt van hoe je kijkt naar seksuele activiteiten en hoe je dit wel of niet wenst te beoefenen, heb je veel meer kans aan het bombardement van buitenaf te ontsnappen evenals aan het onverzadigbare verlangen van het menselijke denken.

Eén van de grote fouten die gemaakt is door zoveel religieuze mensen, vooral vele monniken, nonnen en priesters van de katholieke kerk, is dat zij nooit dit besluit nemen. Zij besluiten gewoon met hun dagelijkse denkgeest dat zij, omdat de kerk zegt dat seks zondig is, moeten proberen alle seksuele behoeften te onderdrukken. Dit zal voor de meeste mensen een veeleisende strijd zijn, en voor sommigen een verloren strijd. Dit wordt duidelijk aangetoond door de het seksuele misbruik door katholieke priesters.

Dus wat ik nu zeg is dat jij, voordat jij zelfs maar probeert een techniek te gebruiken om seksuele energie te sublimeren, een poging moet doen om innerlijke helderheid te bereiken over je houding ten opzichte van seks. Om deze innerlijke helderheid op te bouwen, gebruik je de techniek voor innerlijke afstemming die ik op deze website heb gegeven. Streef ernaar contact te maken met je Christuszelf en met mij. Wees niet bang mij te benaderen of mij vragen te stellen over seks. In tegenstelling tot wat zoveel christenen geloven, heb ik een volmaakt natuurlijke en ontspannen houding ten opzichte van seks. Er zijn geen onderwerpen taboe voor mij. Je kunt mij elke vraag stellen en ik zal antwoorden. Je Heilige Christuszelf, en ik, helpen je maar al te graag om je houding ten opzichte van seks te verhelderen en op te lossen.

Zodra je de innerlijke helderheid hebt, pas je de volgende techniek toe om de seksuele energie naar het niveau van jouw hart op te laten stijgen.

Een techniek
Zoals op vele plaatsen op deze website vermeld, heeft de wetenschap bewezen dat alles van energie wordt gemaakt. Je energieveld heeft bepaalde centra, vaak chakra’s genoemd. Wanneer je mentale of emotionele energie uitdrukt, druk je die uit door deze energiecentra. Eén van deze energiecentra ligt aan de basis van je ruggengraat ter hoogte van je genitaliën. In esoterische leringen wordt deze vaak de stuitchakra genoemd.

Wanneer je blootgesteld wordt aan suggestieve energie van buitenaf, komt deze energie vaak bij je stuitchakra naar binnen en vervuilt het. De verlangens van je menselijke denken kunnen je stuitchakra ook vervuilen. Dit kan ervoor zorgen dat de stuitchakra de verkeerde kleur heeft en bij veel mensen straalt deze chakra rood of oranje licht uit. Als de stuitchakra zuiver is, straalt ze zuiver wit licht uit.

Wanneer je een fysieke stimulatie voelt, begint die stimulatie in je stuitchakra. De chakra begint te draaien en verkeerd gekwalificeerde seksuele energie uit te stralen die dan je fysieke organen prikkelt. Met andere woorden, fysieke prikkeling begint altijd met energie in de stuitchakra. Als je de spirituele energie wilt sublimeren, moet je ervoor zorgen dat de energie opstijgt van het niveau van de stuitchakra naar het energiecentrum in het midden van je borstkas, vaak de hartchakra genoemd.

 

Visualisatie:

Zodra je enige vorm van seksuele stimulatie voelt, neem dan onmiddellijk het besluit om de energie tegen te houden naar je seksuele organen te stromen.

Richt je aandacht op je stuitchakra en visualiseer dat die sneller begint te draaien, zodat alle onvolmaakte energie wordt afgeworpen en stralend wit licht begint uit te stralen. Om je te helpen bij deze visualisatie, zou je mij of Moeder Maria, boven je stuitchakra kunnen visualiseren. Bepaalde geascendeerde meesters zijn betrokken bij bepaalde soorten spiritueel licht en Moeder Maria werkt met het witte licht, ook wel het Moederlicht genoemd, van de stuitchakra. Daarom is zij meer dan bereid je te helpen deze seksuele energie te sublimeren.

Wanneer je voelt dat je stuitchakra wit licht uitstraalt, visualiseer dan dat het witte licht opstijgt naar de hartchakra en door die chakra wordt uitgedrukt als het roze licht van liefde. Je zou misschien je hartchakra als een roze roos met 12 bloemblaadjes kunnen visualiseren. De roos draait in de rondte en straalt een prachtig, zachtroze licht uit.

Richt je aandacht op een spiritueel wezen, hetzij God, Moeder Maria, ik of een ander spiritueel wezen naar keuze en stuur deze intense liefde naar het spirituele wezen.

Visualiseer dat je contact maakt met de spirituele meester en een stroom in de vorm van een 8 tussen jezelf en de meester vormt. Je verheft de energie van je stuitchakra naar het niveau van je hart en zendt die energie naar de spirituele meester. De meester zendt daarna de energie terug naar je hartchakra, waar het contact maakt met je stuitchakra in een stroom in de vorm van een 8.

Visualiseer deze stroom in de vorm van een 8 tussen jou en de meester tot je voelt dat alle onzuivere energie is gezuiverd.

Wanneer je eenmaal deze techniek regelmatig begint te beoefenen, zal ze bijna automatisch worden. Je kunt het overal doen, in een paar seconden en je zult verbaasd staan over de resultaten. Geen enkele spirituele techniek gaat echter tegen je vrije wil in. Daarom moet je beginnen je houding ten opzichte van seks duidelijk te krijgen en een vast innerlijk besluit over je relatie tot seks te nemen. Dit is een besluit dat alleen jij kunt nemen.