Sommige mensen hebben hun fysieke interesse in seks verloren

ONDERWERPEN: Jezus heeft ieder aspect van de menselijke hoedanigheid ervaren – veel mensen transcenderen de fysieke behoefte aan seks in vorige levens – verlangen naar een dieper spirituele vereniging – de leringen van God gaan niet tegen jouw ware aard in

Vraag: Omdat je een spirituele leraar bent, word je niet verondersteld om de menselijke situatie te ervaren. Liefde, haat, angst, jaloezie, boosheid, lust, al die dingen die je tot mens maken, er wordt van je verondersteld dat je die niet hebt ervaren waar je ook over spreekt. Had je niet getrouwd moeten zijn om getrouwde mensen te kunnen adviseren. Vrouwen seksueel gekend te hebben om de vreugde en passie op seksueel gebied te kennen. Ik ben een vreemde snuiter, na seks ben ik altijd verdrietig en ik ben een vent, waarom lijk ik niet op alle andere kerels op de planeet. Ik heb het gevoel dat seks voor mij niet van betekenis is tot ik de juiste gevonden hebben, denk ik. Dit is vreemd maar je zei dat ik alles mocht vragen.
Waarom zijn de leringen van God tegengesteld aan de aard van de mens. Bijvoorbeeld het is bijna gewoon dat de mens ontrouw is, maar het is een grote nee. Iemand moet zich niet aan genot overgeven om zich te plezieren, vanwege het verlies van de iemands essentie.

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Hoe kom je erbij dat ik de menselijke situatie niet ervaren heb? Iemand die open staat voor reïncarnatie zou moeten beseffen dat de incarnatie waarin ik als Jezus Christus bekend werd, niet mijn eerste incarnatie op aarde is geweest.

Ik kan je ervan verzekeren dat ik in vorige levens bijna ieder aspect van de menselijke situatie heb meegemaakt. In feite is dit één van de redenen dat ik uitgekozen werd om de spirituele leraar van het Vissentijdperk te worden.

Zelfs in mijn laatste incarnatie werd ik niet met het totale bewustzijn van mijn Christusschap of missie geboren, zoals elders wordt uitgelegd. Enkel de afgoderij door het orthodoxe christendom laat mensen geloven dat ik dit volmaakte mens was en daarom anders dan anderen ben. Eén van de hoofddoelen van mijn missie was, tonen dat iemand die geboren is onder armoedige omstandigheden, zelfs een kind dat buitenechtelijk verwekt is, zoals Moeder Maria onlangs heeft onthuld, daadwerkelijk op zou kunnen stijgen tot de totaliteit van de Levende Christus. Het was mijn doel om dit juist te demonstreren door een periode van experimenteren en fouten maken in mijn tienerjaren net als de meeste mensen. Daarom zouden anderen ook de hoop kunnen krijgen om het Christusschap te manifesteren.

Veel mensen worden niet seksueel gedreven, omdat zij in vorige levens de behoefte aan seks alleen om het lichaam en de zintuigen tevreden te stellen, hebben getranscendeerd. Ze verlangen daarom naar een diepere vereniging die enkel ervaren kan worden wanneer jij een levensstroom ontmoet met wie je een diepere spirituele relatie hebt die niet door fysieke aantrekkingskracht gedreven wordt. Dit verlangen is echter een verlangen naar de echte spirituele vereniging van jouw ziel met je Christuszelf.

Je zou je er misschien op kunnen richten om deze spirituele vereniging te bereiken en het als een potentiële manier te zien om de juiste uiterlijke partner aan te trekken. Per slot van rekening schrijft de wet van God voor dat het universum naar je terug zal spiegelen wat in je bewustzijn is. Dus om de juiste partner in je leven aan te trekken, moet je de bewustzijnsstaat bereiken van de persoon die je wenst aan te trekken. Je moet in bewustzijn worden wat je in je leven in de buitenwereld wenst te manifesteren.

De leringen van God zijn niet tegengesteld aan jouw ware aard, in de betekenis van het spirituele wezen dat je echt bent. De leringen van God, of ze nu te maken hebben met seks of een ander onderwerp, staan altijd tegenover het dualistische denken. Dus zolang je nog gevangen zit in het dualistische denken, zul je denken dat de leringen van God tegengesteld zijn aan je aard, omdat jij je met de dualistische geest vereenzelvigt. Maar wanneer je dat verkeerde identiteitsgevoel te boven komt, besef je dat de leringen van God niet tegengesteld zijn aan jouw ware spirituele aard.

Zoals elders uitgelegd, heb je maar zoveel energie tot je beschikking. Dus je moet beslissen of je het gebruikt voor seksueel genot of spirituele groei.