Er komt geen bijzondere kracht van een tatoeage af

ONDERWERPEN: tatoeages geven je geen spirituele kracht – minachting voor de lichaamstempel – tatoeages reflecteren jouw bewustzijnsstaat – beelden die door de duistere krachten worden gebruikt om de mensen in hun macht te krijgen

Vraag: Ik heb 6 tatoeages, een draak, een cobra, een panter, een haai, een zeemeermin en de Egyptische God Anubis en mijn volgende wordt een fee. Ontvang je geen kracht door een tatoeage. En is er een reden voor welke tatoeage je krijgt? Onbewust is er een diepere reden dan die uitgelegd wordt over de betekenis van een tatoeage.

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

In tegenstelling tot wat veel mensen schijnen te denken, waaronder degenen die de spiritualiteit van de oorspronkelijke bevolking volgen, ontvang je geen spirituele kracht door een tatoeage. Je zou energie door een tatoeage kunnen krijgen, maar het is geen spirituele energie,

Veel van de dingen die mensen doen om hun fysieke lichaam te versieren, laten in feite minachting voor de lichaamstempel zien. Dus ook tatoeages, body piercing en zelfs extreem gebruik van make-up. Dergelijke praktijken vinden hun oorsprong in de haat voor de Moeder, omdat de moederenergie gebruikt wordt om de lichaamstempel te scheppen.

Daarom raad ik ten zeerste aan dat mensen zich van dergelijke praktijken onthouden. Ik besef dat de meeste jonge mensen in de wereld van tegenwoordig mijn aanbeveling zullen negeren. Toch kan ik je ervan verzekeren dat het ontheiligen van de lichaamstempel op welke manier ook, waaronder het gebruik van drugs, je spirituele groei niet zal bevorderen. Het zal enkel die groei afremmen en voor veel mensen kan het bijdragen tot het helemaal te stoppen van die groei.

Er is een psychologische reden voor alles wat je doet. Je zult aangetrokken worden tot een tatoeage die uitvergroot wat er in jouw onderbewuste geest omgaat. Beelden hebben een zeer krachtige invloed op de geest en door de hele geschiedenis heen zijn beelden gebruikt om het bewustzijn van mensen te verhogen of misbruikt om het bewustzijn van mensen te beheersen.
Tegenwoordig worden beelden meer misbruikt dan ooit tevoren in het verleden. Dit geldt vooral voor beelden over seks, de dood en ieder onevenwichtig beeld met kartelige lijnen, asymmetrische vormen en donkere of vloekende kleuren.

Zoals ik elders uitleg, wordt de wereld geschapen door beelden die in de universele Christusgeest worden gehandhaafd. Op deze planeet hebben mensen Gods oorspronkelijke schepping beïnvloed en dit is voor het grootste deel gedaan door de onvolmaakte beelden die mensen in hun gedachten hebben. Daarom hebben de krachten die proberen om Gods plan te ontwrichten en de mensheid tot slaaf te maken, handig gebruik gemaakt van onvolmaakte beelden om de mensen te beheersen en ervoor zorgen dat zij een onvolmaakte wereld medescheppen.

Als je de maximale spirituele vooruitgang wilt boeken, zou je er goed aan doen om zorgvuldig te zijn met het type beelden dat je in jouw geest/gedachten toelaat. Je geest is je innerlijke tempel, dus breng er niet iets in dat niet overeenkomt met het niveau van spiritueel bewustzijn dat je wilt bereiken. Je lichaam is jouw uiterlijke tempel, dus doe niets wat je je spirituele groei niet ondersteunt.