Het zwaard van Aartsengel Michaël verteert de twee meest vooraanstaande archieven van het gepeupelbewustzijn dat in Rome is verankerd

Uit een boodschap van Aartsengel Michaël op 13 februari 2010. De hele boodschap staat hier.

Het zwaard van Aartsengel Michaël gebruiken
En dus heb ik jullie de lering gegeven die ik jullie wilde geven. Want ik laat wat ik niet gezegd heb over aan jullie eigen creativiteit, maar ook aan andere meester, die misschien de komende tijd willen spreken over gevarieerde facetten van deze zaken. Maar wat me nog rest, de Alpha-Omega polariteit hebbend van deze twee boodschappers hier in Rome, is elk van hen te vragen om hun rechter hand op te heffen, elk van hen, het zwaard van Michaël vast te houden. En dan de open deur te zijn voor mij om dat zwaard te laten zakken in de verslagen, de twee meest vooraanstaande verslagen van het gepeupelbewustzijn – dat precies hier in Rome verankerd wordt, in de ruïnes van het Romeinse Rijk en in de, nog net niet, ruïnes van de katholieke kerk, de Rooms katholieke kerk.

En zo vraag ik hen om hun hand te laten zakken en te visualiseren hoe deze zwaarden door deze verslagen gaan, net zoals in het Colosseum een volledige cirkel te draaien en te zien hoe de verslagen opgeruimd worden, 360 graden. Hoe er dan een nieuwe kans is voor degenen die deel hebben genomen aan deze twee vormen van gepeupelbewustzijn om bevrijd te worden – zowel van het geweld als van de oorlogen, en van het geloof dat door een specifieke kerk te volgen, je in de hemel kunt belanden zonder je co-creativiteit uit te drukken.

Wanneer je in Rome bent; doe dan als de Romeinen, zeggen ze. Maar ik, Aartsengel Michaël zeg: Wanneer je in Rome bent, doen dan NIET als de Romeinen. Doe als de Christus in jou. WEES de Christus in jou. Volg de menigte niet, volg het gepeupel niet. Volg de Christus, of liever laat de Christus door je heen stromen – want je kunt de Christus niet echt volgen, wanneer je weet wat de Christus is.

Jullie kunnen de open deur zijn, of jullie kunnen de open deur niet zijn – dat is de vraag. En ik eindig met die vraag naar jullie toe te slingeren. Zullen jullie de open deur zijn voor de overgang naar het gouden-eeuwbewustzijn? Zullen jullie de voorlopers zijn van het gouden-eeuwbewustzijn? Of zullen jullie in de geriefelijke positie blijven in het gepeupelbewustzijn, waar je nooit gezien wordt, want je valt nooit op in de menigte.

Degenen die niet bereid zijn om op te vallen in de menigte kunnen vanzelfsprekend niet de voorlopers zijn van de Gouden Eeuw – is dat niet overduidelijk?

En zo, overweeg of je bereid bent om op te vallen in de menigte. En als je bereid bent om de voorloper van Aquarius en de Gouden Eeuw te zijn, kijk dan naar jezelf, kijk naar waar jij je aan onderworpen hebt in het gepeupelbewustzijn, kijk naar de structuren die je hebt opgebouwd, zoals Jezus uitgelegd heeft. En roep daarna mij, roep Aartsengel Michaël, want jou kan het ook toegestaan worden om mijn zwaard in jouw rechter hand vast te houden en het te gebruiken om die structuren die jij in je geest hebt opgebouwd te vernietigen – opdat jij je vrij mag voelen om met het licht en de realiteit van de Gouden Eeuw mee te stromen, die al het etherische octaaf in stroomt, het mentale in stroomt. En jij kunt dan de open deur zijn om het mentale rijk te zuiveren en dan het emotionele, zodat er de doorbraak kan zijn om het ook in het fysieke te manifesteren.

Dit is mijn roep naar jou: “Als je durft – als je bereid bent om naar jezelf te kijken – vraag dan om mijn zwaard en je zult het ontvangen.” En ik zal, zoals Gautama Boeddha zei met Oud en Nieuw, ik zal het zwaard van bliksem zijn, van blauw bliksem, dat de sluiers doorklieft die verbergen wat onecht is. Klief die sluiers in je eigen bewustzijn door. Leg die structuren bloot, breng de illusies aan het licht – en je zult niet weten wat een groei je zult voelen aan het eind van het jaar en daarna. Je zult niet geloven dat jij je zoveel vrijer zou kunnen voelen, en je zou kunnen voelen dat je vandaag zoveel meer bent dan je zo’n korte tijd geleden was.

Wat een vrijheid, wanneer de structuren naar beneden tuimelen en jij plotseling hoort wat je niet kon horen achter die dikke muren. Je hoort de borrelende beek, de bron van de Rivier van Leven, die als een waterval langs de heuvels stroomt, haar weg in extatische vreugde naar de oceaan van het Zelf borrelend.

Wees verzegeld, in de liefde van een Aartsengel. Durf je mijn liefde te voelen? Durf je mijn liefde te voelen? Want als dat zo is, zul je voelen dat mijn liefde ook onwrikbaar is. Want ik houd zoveel van je dat ik plechtig mijn leven en Wezen beloofd heb, je dat vergelijkingsmateriaal te geven dat je in staat zal stellen te voelen dat er iets is dat je ego niet kan verplaatsen, dat de gevallen wezens niet kunnen verplaatsen, dat het gepeupelbewustzijn niet kan verplaatsen, dat zelfs de hele aarde – en alle krachten van de mensheid en alle duistere krachten – niet kunnen verplaatsen. En daardoor, door te weten dat er iets is dat niet verplaatst kan worden, weet je dat er iets is dat kan dienen als het fundament voor je leven en groei.

Want ik sta echt op de Rots van Christus. Of preciezer: IK BEN de Rots van Christus.

IK BEN de rots waarop Christus zijn kerk gebouwd heeft. IK BEN de fundering waar de poorten van de hel geen vat op hebben. Wat is het dat jullie allemaal kunnen voelen? Het is zoals ik zei dat pure gewaarzijn dat er iets is dat niet verplaatst kan worden. Jullie bekwaamheid om het te voelen, je ermee te verbinden, DAT is de Rots van Christus. Je vermogen om verder te kijken dan de door mensen gemaakte structuren en het gepeupelbewustzijn, je bekwaamheid om te voelen als individueel wezen, door de Bewuste Jij, je verbinding met de Schepper, DAT is de Rots van Christus.

DAT gewaarzijn, dat onderscheidingsvermogen, DAT is de sleutel tot het koninkrijk der Hemelen. Gebruik hem om de deuren in je eigen wezen te ontsluiten, de deuren waarachter je echte vrijheid zult vinden, de vrijheid die door individualiteit en creativiteit komt, door het meestromen met de Rivier van Leven. Stroom. Stroom, mijn geliefden – stroom.

Want een nieuwe dag daagt, een nieuwe kans.

Omarm het…
Omarm het…
Omarm het – als je wilt.