Zoeken

Hoe vind je waar je naar op zoek bent:
De leringen op Ascended Master Light worden gegeven in de vorm van boodschappen van de geascendeerde meesters, dictaten genoemd. In de meeste gevallen is dat een gesproken boodschap, die later in tekst is overgezet. De tekst van een dictaat wordt vervolgens op een pagina geplaatst, elk dictaat heeft zijn eigen pagina.

Om de leringen in een dictaat te lezen, moet je een bepaalde pagina ophalen. Je kunt een specifieke pagina op twee manieren vinden, door op de site rond te kijken, of door gericht te zoeken.

Rondkijken/browsen:

Als je niet op zoek bent naar een specifiek dictaat:

Ga naar Ascended Master Light op de bovenste balk. Daar valt een scherm open met Dictaten op Datum. Vervolgens kom je op een pagina met verschillende jaartallen. Als je op één van de jaartallen klikt, krijg je een lijst met dictaten uit dat jaar met een kort stukje over de onderwerpen die worden behandeld. Als je dan verder wilt lezen, klik je op de titel van het dictaat.

Als je op zoek bent naar een specifiek dictaat:

Als je de datum en de meester weet, klik je op Dictaten op Datum, dan het jaar en daarna kun je de meester in de lijst opzoeken. Omdat deze website wordt aangepast aan de huidige sites van Kim Michaels, kunnen er nog links, met name in de dictaten, ontbreken. De Dictaten op Meester zijn nog niet allemaal ingevuld.

Zoeken:

Als je dictaten wilt zoeken die over een specifiek onderwerp gaan, vul dan een trefwoord in bij de zoekbox: het vergrootglas rechtsboven op de website. Daar kun je natuurlijk ook altijd de naam van een geascendeerde meester invullen.