Lid worden

De meeste links horen bij de voorbeelden op de Engelstalige sites als je ingelogd bent. Dus die zijn op deze Nederlandstalige pagina niet ingevuld. Kijk op de Engelse pagina van deze vertaling voor de afbeeldingen.

 

Waarom zou je lid worden?

Als je lid wordt, heb je twee voordelen: Je krijgt toegang tot de geluidsopnames van de meeste dictaten van de geascendeerde meesters. Die bevatten ook dictaten die nog niet in een tekst op de site staan, zoals de dictaten van de laatste conferentie. Die omvatten ook dictaten die niet in woorden overgezet zullen worden (zoals de decreten van de zeven stralen in de sectieTools) of dictaten die alleen in boeken worden gepubliceerd. Soms wordt het begin van een hoofdstuk gegeven.

Je kunt de mp3 files op jouw computer of iPod downloaden.

Je helpt ons voortdurend het werk van de geascendeerde meesters te steunen, wat ervoor zorgt dat een voortdurende stroom leringen jouw kant op komt.

 

Hoe je lid wordt

Om lid te worden, koop je een abonnement bij ons in de STORE (More to Life Publishing) Klik hier om een abonnement te kopen.

Denk erom dat jij een account moet maken (je registreren) in de store. Als je al een account hebt, kun je dat vanzelfsprekend gebruiken om het abonnement te kopen.

 

Hoe je toegang tot de geluidsopnames krijgt

Hiervoor bestaan twee opties:

  • Rechtstreeks via de More to Life store. Dit is handig om een groot aantal files te downloaden, zoals de dictaten van een heel jaar.
  • Vanaf de pagina van www.ascendedmasterlight.com. Dit is handig als je de geluidsopname van een speciaal dictaat wilt.

Kijk voor de specifieke instructies hieronder:
Log in bij de STORE door je gebruikersnaam en password in de juiste velden bovenaan de pagina te zetten. Nadat je bent ingelogd, verandert de pagina en zie je de volgende onderwerpen: Account Maintenance – Download Area – Members. Klik op Members.

1. Klik op een jaar en vervolgens krijg je de lijst met alle geluidsopnames van dat jaar. De onderwerpen op die lijst bevatten de naam van de meester en de datum (maand/datum/jaar). Bijvoorbeeld: Een onderwerp met de naam MotherMary_041709.mp3 is een dictaat van Moeder Maria dat zij op 17 april 2009 heeft gegeven.

2. Klik op de geluidsopname die jij wilt downloaden. De file wordt automatisch op jouw computer gedownload, en als die eenmaal gedownload is, begint hij op de mp3 speler van jouw voorkeur  af te spelen. (Bijvoorbeeld ITunes).

 

Toegang tot de files op www.ascendedmasterlight.com:

1. Roep de pagina op waar het dictaat staat dat jij wilt horen. Voor informatie over hoe je de website moet navigeren, klik je hier.

2. Klik op de tekst: Listen to the recording of this dictation (Subscribers only). (Luister naar de opname van dit dictaat)

3. Het volgende kan gebeuren:

  • Als je bent ingelogd bij de More to Life Store, wordt het dictaat automatisch naar je computer gedownload en als het helemaal klaar is, begint hij automatisch te spelen op de mp3 speler van jouw voorkeur.
  • Als je niet bent ingelogd, of als je geen abonnement hebt, komt het volgende scherm in beeld: zie aldaar.
  • Doe dan het volgende:

Als jij een abonnement hebt, vul dan jouw gebruikersnaam en password in op je More to Life account en klik op Login. Het dictaat wordt dan automatisch op jouw computer gedownload en als dat eenmaal gebeurd is, begint hij te spelen op de mp3 speler van jouw voorkeur (Bijvoorbeeld ITunes).

Als je geen abonnement hebt, moet je dat eerst doen en dan de procedure weer opstarten. Klik op deze LINK om een abonnement te kopen.

 

Een opmerking voor leden:
Het valt je misschien op dat er verschil zit tussen de (Engelse) gesproken tekst en de uitgetypte versie. De reden is dat de getypte dictaten zijn geredigeerd. Er spelen een aantal overwegingen mee: één daarvan is dat wij nu in het Aquariustijdperk zijn, waarin de meesters niet meer over vorige organisaties of leringen van de geascendeerde meesters spreken. Daarom zijn alle referenties daarnaar wel verwijderd uit de tekst, maar niet uit de geluidsopnames. Er is ook ander verouderd materiaal verwijderd, zoals instructies voor een specifieke rozenkranswake in 2005. Tot slot zijn de dictaten geredigeerd, zoals voor een boek voordat het wordt gepubliceerd.