Leeft Bin Laden nog?

ONDERWERPEN: Bin Laden is geen hoge levensstroom, maar ook niet slecht – is misleid – rookgordijn dat de media hem zoveel aandacht geeft – hij is een pion in een groter spel

Vraag: Wat zou je willen zeggen over Osama Bin Laden? Leeft hij nog?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels (oktober 2006):

Ja, hij leeft nog. Hij is in geen geval een hoge levensstroom. Maar hij is niet zo laag als bijvoorbeeld Hitler. Mijn geliefden, hier hebben we weer te maken met een levensstroom die door het dualiteitsbewustzijn is misleid. En je moet begrijpen dat de regeringen en de media in het Westen hem in het zwarte schaap hebben veranderd en hem buitenproportioneel gedemoniseerd hebben. Daardoor wordt hij veel slechter gemaakt dan hij in feite is, gezien vanuit spiritueel perspectief.

Natuurlijk is hij verantwoordelijk voor de dood van veel mensen en hij zal met die realiteit worden geconfronteerd wanneer hij van het levensscherm verdwijnt, dat niet meer zo ver in de toekomst ligt. Niettemin is hij niet zo een slechte levensstroom en eigenlijk is het een rookgordijn dat de media en de regeringen in het Westen zoveel aandacht op hem hebben gevestigd. Want zoals ik heb geprobeerd uit te leggen, is het echte probleem van het terrorisme dat het Westen aan het dualiteitsbewustzijn moet ontstijgen en de dualistische mensen in de machtselite stoppen om de Westerse naties en hun leger voor hun doelen om de wereldmacht te krijgen, te gebruiken.

De Verenigde Staten heeft de dualistische kracht wel gecreëerd en Osama Bin Laden was er simpelweg gevoelig voor om als instrument te worden gebruikt om die kracht terug te laten keren. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat hij op enige manier onschuldig was, want het was trouwens de deling in zijn psyche die hem er kwetsbaar voor maakte om in deze strijd te worden gesleept. Niettemin is hem demoniseren meer eer dan hij verdient. Want hij is helemaal geen belangrijk persoon en ik kan je ervan verzekeren dat de geschiedenis hem in feite weinig aandacht zal geven. Want de geschiedenis zal zien dat hij gewoon een pion was in een groter spel.