Natuurrampen in Californië

ONDERWERPEN: De houding van alles mag – als Moeder natuur zegt: “Alles mag” gaat de aarde beven – een naïef concept van vrijheid

Vraag: Is er iets wat wij kunnen doen op deze conferentie om alle mogelijkheden te verkleinen tot natuurrampen in Californië, het licht verhogen, specifieke oproepen doen, de kwesties in Californië neutraliseren?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Er is niets wat je kunt DOEN, mijn geliefden – enkel ZIJN. Jullie zijn al alles aan het ‘doen’ door hier te zijn en deel te nemen aan de conferentie.

Er is natuurlijk meer dat op den duur kan worden gedaan, wat te maken heeft met het bewust maken van de mensen in Californië voor het verband tussen hun eigen bewustzijn en de natuurrampen die er potentieel zouden kunnen gebeuren. Want zoals we al eerder hebben gezegd, hoewel er een grote Vlam van Vrijheid in Californië is, wordt hier ook misbruik van vrijheid gemaakt door de houding van ‘alles kan’, mijn geliefden.

En ik kan je ervan verzekeren dat wanneer mensen de houding hebben dat alles kan, dan moet Moeder Natuur – die de kosmische spiegel is – wel redeneren dat ze een reactie van Moeder Aarde willen waarbij Moeder Aarde zegt: “Welnu, alles kan.” Dus zal de aarde schudden en de kustlijnen zullen verschuiven en de stormen zwellen aan.

En dus zie je, mijn geliefden, dat er letterlijk altijd een verband bestaat tussen het bewustzijn van de mensen en wat er met Moeder Aarde gebeurt. Want ze moet reageren door terug te spiegelen naar de mensen wat ze niet in hun eigen bewustzijn willen zien. Zodat ze nog een kans krijgen om naar zichzelf te kijken en te erkennen dat hun concept van vrijheid misschien wel heel erg naïef is, wanneer ze verwachten dat ze kunnen doen wat ze willen zonder de consequenties te oogsten. Ze verwachten dat ze een actie in gang kunnen zetten zonder de reactie van de natuurwetten en de wetten van de Moeder van de Natuur, te oogsten.