Een terroristische aanslag in Australië

ONDERWERPEN: Australië kwetsbaar – niet hoog op de lijst als doel – terroristen zijn geen rationele mensen – Aboriginals en karmische kwetsbaarheid – gebruik de spirituele hulpmiddelen

Vraag: Ik heb je antwoord gelezen over de terreuraanval in Spanje. Zeg je dat een soortgelijke aanval ook in Australië kan gebeuren (waar ik woon)?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Ik wilde dat ik je zou kunnen zeggen dat er geen terreuraanvallen in Australië plaatsvinden. Gezien de onvoorspelbare menselijke natuur, kan ik je helaas niet die garantie geven. Vanuit het standpunt van gezond verstand gezien, ligt het voor de hand dat, omdat Australië heeft deelgenomen aan de oorlog in Irak en haar heeft gesteund, Australië op de zwarte lijst staat van bepaalde terroristische groeperingen. Omdat Australië echter tamelijk verafgelegen ligt en niet zo dicht bevolkt is als veel Europese landen, heeft het niet zo hoog op de lijst voor terroristen die de maximale hoeveelheid angst en schrik teweeg willen brengen. Daarom staat Australië niet hoog op de lijst van terroristische aanvallen – als de terroristen voor rede vatbaar zouden zijn.

Helaas zijn terroristen niet voor rede vatbaar. Als ze dat wel waren, zouden het geen terroristen zijn. Ze zouden dan betere en rationelere manieren zoeken om hun zaak te verdedigen en ze zouden zeker niet ten prooi vallen aan de eeuwenoude leugen van Lucifer dat de doelen de middelen heiligen.

Wat ik wel kan zeggen is dat Australië niet zoveel zwaar karma heeft als Spanje en veel andere Europese landen. Australië is een veel vredelievender land geweest dan veel andere naties. De grootste karmische kwetsbaarheid voor de Australische natie is de onmenselijke behandeling van de Aboriginals. Dit heeft een karmische kwetsbaarheid gecreëerd voor de natie en het zou zeker verstandig van spiritueel ingestelde mensen in Australië zijn om oproepen te doen om dit te transformeren, hetzij door de Violette Vlam of door de invocaties van Moeder Maria. Daarom moedig ik mensen in Australië sterk aan om de invocaties op te zeggen, vooral de invocatie voor vrede om elke kwetsbaarheid voor terroristische aanslagen te verteren.