De radioactiviteit in Tsjernobyl

ONDERWERPEN: Hoe invocaties en decreten elke vibratie kunnen verteren

Vraag: Omdat met God alles mogelijk is, wil ik vragen wat wij zouden kunnen doen aan spiritueel werk om de straling in Tsjernobyl te neutraliseren en wat kunnen we precies voor die kwestie doen? Dezelfde vraag wil ik stellen voor de straling van negatieve energie op begraafplaatsen.

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria door Kim Michaels:

Zoals altijd, mijn geliefden, is het antwoord: “Gebruik de middelen die we jullie hebben gegeven.” Zeg de invocaties en decreten op, doe visualisaties, gebruik je Godvlam en straal die naar die omstandigheid. Er is, mijn geliefden, niet maar één rozenkrans die de vibratie van radioactief materiaal kan neutraliseren.

Hoewel ik je moet zeggen dat de straling vanuit Tsjernobyl niet een van de eerste aandachtspunten is om de Gouden Eeuw tot stand te brengen. En daarom zou ik je vriendelijk willen voorstellen om niet een buitengewoon grote hoeveelheid tijd hieraan te besteden, tenzij je een sterke impuls van binnenuit voelt.

Toch zullen alle rozenkransen dienen om negatieve vibraties te neutraliseren, waaronder de vibraties op begraafplaatsen. Maar ik moet je zeggen dat één van de beste rozenkransen om fysieke radioactiviteit te neutraliseren de Rozenkrans voor Vergeving is en de Oost-West invocatie, waarbij je visualiseert dat de vibratie verteerd wordt door de stroom van Oost naar West. Je zou zelfs kunnen visualiseren dat Tsjernobyl het kruispunt is van de achtfiguur en dat het licht daardoor er in beide richtingen doorheen stroomt en het verteert.

Je kunt hetzelfde doen met een begraafplaats. Maar opnieuw, begraafplaatsen zuiveren is niet één van onze belangrijkste aandachtspunten, tenzij je een sterke persoonlijke impuls voelt, misschien omdat je dicht bij één woont en daardoor de behoefte voelt om boven die vibraties uit te stijgen.

Vergeet ook niet om Shiva op te roepen, mijn geliefden, voor welke vorm van vibratie ook op de vier niveaus van het materiële universum, die alles wat niet op één lijn ligt met Gods perfectie kan verteren.