De bedoeling om Prinses Diana te vermoorden en de weerstand tegen het veranderen van Groot-Brittannië

ONDERWERPEN: Diana vertegenwoordigde de mogelijkheid tot vernieuwing van de monarchie – de oude aristocratische machtselite wilde niet dat het zou gebeuren de bedoeling om Diana te vermoorden – waar kwam die bedoeling om haar te vermoorden vandaan? Een reactionaire kracht die niet de Britse samenleving wilde vernieuwen – transformatie van bewustzijn

Vraag: Jezus, ik wil graag je commentaar op de dood van Prinses Diana, die veel mensen heeft aangegrepen en de vraag is nog steeds of ze werd gedood of dat ze door een ongeluk stierf.

 

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Op dit moment wil ik geen commentaar geven of Prinses Diana werd vermoord of dat het een ongeluk was. Wat ik wel zal bespreken, is dat alles wat er in het fysieke gebeurt, het uitvergroten is van een omstandigheid in bewustzijn. En daardoor zie je dat Prinses Diana kwam vertegenwoordigen waar andere meesters al over gesproken hebben (Link 1, Link2), de mogelijkheid om de Monarchie te vernieuwen. En daardoor kan ik je ervan verzekeren dat er een machtselite in Engeland is – niet alleen de Monarchie, maar ook degenen die zichzelf beschouwen als tot de oude aristocratie behorend – die Diana graag zouden hebben zien verdwijnen, om welke reden ook.

Wat veel mensen oppikken, is dat ze het gevoel krijgen dat er inderdaad bedoelingen waren om Diana te vermoorden. En de waarheid is dat als de moordneigingen er niet waren geweest, ze nog steeds zou leven. Maar zie je mijn geliefden, zin hebben om haar te vermoorden in bewustzijn kan zichzelf fysiek op veel verschillende manieren manifesteren. En het hoeft niet een opzettelijke samenzwering te zijn om iemand te doden, want het kan gemakkelijk een ongeluk in het leven roepen.

Dus wat ik tot jullie wil laten doordringen, is of het er echt toe doet of het een moord was of een ongeluk? De  vraag die eigenlijk gesteld moet worden, is waar die moordzucht vandaan komt. En dan zou het onderzocht moeten worden of de bron van die moordzucht nog langer verborgen mag blijven in plaats van aan het licht gebracht te worden en te laten zien waar het voor staat – een reactionaire kracht die het Britse volk wil laten vast zitten in oude tradities uit het verleden in plaats van een vernieuwing van de Britse maatschappij toestaan.

Jullie, die de spirituele mensen zijn: raak niet gehecht aan of verblind door fysieke verschijnselen. Zie erdoor heen en besef dat jullie NIET tegen bepaalde mensen in de machtselite strijden. Jullie proberen mensen te helpen een bepaalde bewustzijnsstaat te overwinnen. Dat is waar het bij jullie om gaat – een transformatie in bewustzijn. En wanneer je het koninkrijk van God zoekt, die een transformatie in bewustzijn is, raak dan niet betrokken bij deze vragen die de geest van mensen die niet spiritueel ontwaakt zijn, bezighouden. Blijf er bij vandaan en richt je op de transformatie in bewustzijn.