Is vegetarisch of rauw voedsel de ideale manier van eten?

ONDERWERPEN: Een dieet van rauw voedsel is te extreem voor de meeste mensen – volg een evenwichtig dieet – vermijd uiterste voedselsoorten die het lichaam een chemisch hoog-laag niveau geven

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Het dieet is een individuele kwestie. Voor sommige mensen is het juist om een vegetarisch dieet te volgen, maar voor anderen zou het te extreem kunnen zijn om een dieet te volgen op hun huidige niveau van spirituele ontwikkeling. Voor sommige spiritueel gevorderde mensen zou het averechts werken en voorkomen dat ze effectief het werk vervullen dat ze hier kwamen doen.

Een dieet van rauw voedsel is een extreme manier van eten die enkel geschikt is voor een heel klein aantal mensen. Daarom beveel ik niet aan dat mensen zichzelf dwingen tot het volgen van een dergelijk dieet. Opnieuw, dieet is een heel individuele kwestie. Ik beveel ten zeerste aan dat mensen hun intuïtie versterken en mijn techniek gebruiken voor innerlijke afstemming, zodat ze kunnen voelen wat goed voor hen is voor ze besluiten een vorm van extreem dieet te volgen. Voor de meeste mensen zal het het beste zijn om een zeer evenwichtig dieet te volgen met een goede variatie in voedsel.

Ik beveel daarom aan dat mensen zich onthouden van uitersten, zoals alcohol, cafeïne, chemische producten, geraffineerde suiker en rood vlees. Suikers geven het lichaam een chemisch high gevoel en wanneer dat afzakt, verlangt het lichaam meer. Dit leidt tot een onevenwichtige staat en om dat in evenwicht te brengen, verlangt het lichaam naar vlees. Dus veel mensen zitten in een tredmolen van overmatig zoetigheid eten die een uitbreidend effect (op het lichaam en de geest) hebben en daarna zware vleessoorten eten die een samentrekkend effect hebben. Door de uitersten uit te sluiten, kunnen mensen evenwicht vinden dat niet alleen gezonder is, maar ook de geest helderder en geconcentreerder laat blijven.