Australië zou Brittannië wel een paar lessen kunnen leren

ONDERWERPEN: Het gevoel overwinnen dat sommige mensen beter zijn dan anderen – echte waarde vinden door spirituele mensen te zijn – Australië heeft een kleinere machtselite dan andere naties – Australië kan Groot-Brittannië een paar belangrijke lessen leren – creatieve mensen – haal je spiritualiteit terug

Vraag: We hebben het in de laatste conferenties gehad over wat Amerika en Europa kunnen doen om zichzelf te transcenderen en de Gouden Eeuw naar buiten brengen. Ik vraag me af of je een soortgelijke visie hebt van wat Australië kan doen en welke rol Australië speelt bij het in ere herstellen van het Woord en ook om de Gouden Eeuw tevoorschijn te brengen.

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Australië heeft ongeveer hetzelfde potentieel op het Zuidelijk Halfrond als Groot-Brittannië op het Noordelijk Halfrond. Want zoveel mensen in Australië komen uit, of stammen af van mensen die uit, Groot-Brittannië komen.

Maar mijn geliefden, Australië heeft het unieke potentieel om het gevoel te boven te komen dat sommige mensen beter zijn dan anderen. Want jullie weten heel goed dat veel van de jonge Australiërs grappen maken over – maar er zeker ook enigszins trots op zijn – dat ze de derde generatie veroordeelden zijn, over het feit dat hun voorouders
mensen waren die Engeland heeft afgewezen, het uitschot uit Engeland dat naar de kolonie werd gestuurd om hopelijk te verdwijnen en zich niet meer met de hogere klassen te bemoeien wanneer die door de straten van Londen lopen.

En dit mijn geliefden, geeft de mensen in Australië de unieke kans om die bewustzijnsstaat te transcenderen – dat ze op een of andere manier niet deugen of niet helemaal voldoen. Want ze kunnen zich in zichzelf terugtrekken en beseffen dat ze spirituele mensen zijn en dat er in spiritualiteit geen vergelijkingen worden gemaakt en er daardoor geen waardeoordeel is.

En Australië is waarachtig enigszins uniek, vanwege haar korte geschiedenis heeft ze nog niet zoiets als een machtselite gevormd als in de oudere naties waar je een veel oudere verdelingen hebt tussen de hebbers en de niet-hebbers. Je hebt natuurlijk wel enig gevoel van een economische machtselite, maar die zit nog lang niet zo ingebed in het collectieve bewustzijn als in de meeste Europese landen, waar je een feodaal systeem hebt gehad en bijna duizend jaar een monarchie. En dus zou zelfs Australië een inspiratie voor Groot-Brittannië kunnen zijn, want ik kan je ervan verzekeren dat Groot-Brittannië veel kan leren van haar voormalige koloniën. Want er is altijd een de stroom in de vorm van een 8 en een uitwisseling.

En dus zou het ons veel vreugde schenken om Australië te zien opkomen, het hele bewustzijn af te schudden van enigszins tweedegraads mensen op de wereld zijn. En te beseffen dat ze een uniek potentieel hebben, ze hebben een uniek werelddeel, met geweldige natuurlijke bronnen. Maar ze hebben ook geweldige bronnen in hun creativiteit. Dus ja, ze kunnen en bijdrage leveren, vooral op het Zuidelijk Halfrond, waar ze nieuwe ideeën naar buiten kunnen brengen die door heel Zuidoost Azië verspreid kunnen worden. En misschien de Aziatische landen helpen om met hun pas gevonden materiële rijkdom om te gaan zonder hun spirituele meertouwen te verliezen.

Dit zou natuurlijk vereisen dat het Australische volk hun spiritualiteit terugneemt die, eerlijk gezegd, enigszins verwaarloosd is in dat werelddeel. Opnieuw, zoals je in Groot-Brittannië ook ziet, omdat te veel Australiërs geloven dat spiritualiteit uit een bierblik moet stromen. Maar niet te verwarren met die mensen die denken dat spiritualiteit uit een Bijbel moet stromen. Want spiritualiteit kan nergens worden gevonden, behalve in je hart.