Jeshua is de Aramese spelling van Jezus

Onderwerpen: Jeshua – het voorbehoud dat de mensen hebben ten opzichte van het christendom – Jezus is een universele leraar – Jezus gebruikt niet verschillende namen

Vraag: Is de naam Jeshua incorrect?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels:

Jeshua is gewoon de Aramese manier van het spellen van Jezus. Daarom is het niet onjuist om deze naam (of andere variaties) te gebruiken om naar mij te verwijzen.

Ik ben me ervan gewaar dat veel mensen enige gereserveerdheid voelen over het christendom en daarom over mij als spiritueel wezen. Deze gereserveerdheid is heel begrijpelijk, toch moet ik je ook zeggen dat het op den duur spirituele groei niet bevordert.

Het zou veel beter zijn als dergelijke mensen het loslieten en het universele van mijn wezen en lering gaan zien. Door deze website te bestuderen, besef je dat er een groot verschil zit tussen het spirituele wezen Jezus Christus en de afgod die mensen gecreëerd hebben in meer dan 2000 jaar. Je zult dan ook beseffen dat er een enorm verschil bestaat tussen de echte leringen die ik 2000 jaar geleden gegeven heb en de orthodoxe doctrines die gecreëerd zijn, in veel gevallen om politieke redenen.

Ik ben een spiritueel wezen, een spirituele leraar. Ik heb ieder menselijk wezen op aarde lief en ik beoordeel niemand om zijn overtuigingen. Ik probeer voortdurend met mensen te werken in hun huidige bewustzijnsstaat. Daarom verschijn ik af en toe of spreek tegen mensen en gebruik de naam Jeshua als manier om de terughoudendheid van deze mensen te overwinnen.

Laat me duidelijk maken dat hoewel ik ieder mens probeer te bereiken, ik niet een naam gebruik die helemaal verschilt of geen verband houdt met de naam Jezus. De bewering die sommige channelers doen dat ze een wezen channelen met een andere naam die desondanks toch Jezus Christus is, is gewoon niet juist.