Jezus’ relatie tot Sananda

ONDERWERPEN: Jezus heeft de naam Sananda nooit gebruikt – sommige krachten proberen wanhopig om je te bedriegen of in de war te maken

Vraag: Kun je me alsjeblieft zeggen wat je relatie is met/tot Sananda?

Antwoord van Geascendeerde MeesterJezus door Kim Michaels:

Er zijn verscheidene niet materiële wezens die de naam Sananda gebruiken. Ik ben er niet één van.

In tegenstelling tot wat sommige van deze wezens beweren door hun gechannelde boodschappen, is Sananda niet mijn echte naam. Ik heb wel een innerlijke naam, maar die naam is niet onthuld op planeet aarde, omdat die niet kan worden gehoord met het menselijke oor en niet door de menselijke tong uitgesproken.

Onder mijn collega’s de geascendeerde meesters sta ik bekend onder de naam Jezus, Jezus Christus en de Geascendeerde Meester Jezus Christus. Dit zijn de enige namen die ik na mijn ascensie heb gebruikt en dat zijn ook de enige namen die ik van plan ben te gebruiken.

Vraag je eens af waarom ik een andere naam zou gebruiken, wanneer ik overal ter wereld bekend sta als Jezus of Jezus Christus? Waarom zou ik opeens uiterlijke leringen uitbrengen die weinig of geen verband houden met de leringen die ik tijdens mijn missie op aarde heb gegeven? Ik moedig je aan je intuïtie te gebruiken en na te denken over of dergelijke ideeën je zinvol lijken.

Lijkt het niet veel redelijker dat ik, handelend vanuit mijn geascendeerde staat als spiritueel wezen, een Geascendeerde Meester, mensen zou proberen mijn ware innerlijke leringen te geven? Lijkt het niet redelijker dat ik op het fundament waar ik mijn leven 2000 jaar geleden voor heb gegeven, zou opbouwen?

Er zijn bepaalde krachten die door hun onwetendheid mensen proberen te bedriegen en te voorkomen dat zij het pad naar persoonlijk Christusschap bewandelen. Dergelijke krachten hebben veel materiaal uitgebracht met de volgende bedoelingen:

  • Degenen om de tuin leiden die zich laten bedriegen.
  • Degenen in verwarring te brengen die nog geen juist onderscheid kunnen maken.
  • Ervoor zorgen dat vele anderen hun geest afsluiten voor alles wat buiten hun traditionele geloofssysteem omgaat, hetzij van wetenschappelijke of religieuze aard.

Eén van de belangrijkste redenen om deze website te maken, is iedereen aan te moedigen om het pad naar persoonlijk Christusschap te bewandelen. Door dat Christusschap zul je het onderscheidingsvermogen bereiken dat je in staat stelt het Zwaard van Waarheid te gebruiken om het echte van het onechte te scheiden. Wees niet ontmoedigd over het feit dat er zoveel onechtheid op de aarde is. Volg het pad van persoonlijk Christusschap en je zult door de onechtheid heen kijken en de diamanten van de echte spirituele kennis vinden tussen de kolen van onwetendheid.