Alle mensen zijn in bewustzijn verbonden, als een piramide

Alle mensen zijn in bewustzijn verbonden, als een piramide, dus wanneer degenen met het hoogste niveau van gewaarzijn hun bewustzijn verhogen, tillen ze het geheel omhoog

Jezus, 20 mei 2007

UIT: Europa bevrijden van het Verkeerde Gebruik van het WOORD

De piramide van bewustzijn begrijpen
Want ik zeg je dat de mensheid op een schaal van bewustzijn gezet kan worden die net een piramide is, waar verschillende niveaus zijn, net zoals je dat ziet bij de Grote Piramide van Gizeh die verdiepingen en treden heeft. En dus vertegenwoordigt elk van die niveaus een bepaalde bewustzijnstaat. En bij de lagere bewustzijnniveaus is de piramide het breedst, wat betekent dat er meer mensen op dat lagere bewustzijnsniveau zijn. En naarmate je hoger gaat, vind je steeds bewustere mensen, totdat je het hoogste punt van de piramide bereikt, waar je de meest bewuste mensen vindt – de top 10 procent, of zelfs degenen die zich in de top 10 procent van die top 10 procent bevinden.

Maar de hele piramide wordt onderling verbonden en je weet dat als je de piramide van Gizeh van de bovenkant kon optillen, je de hele constructie zou optillen. En dat betekent dat wanneer degenen in de top 10 procent hun bewustzijn verhogen, ze niet alleen één persoon onder hen meetrekken. Want onder je is een groter aantal mensen en onder hen, op het niveau daaronder bevindt zich een zelfs nog groter aantal mensen, want de piramide wordt breder als je naar beneden gaat. Dus wanneer jij je verheft, trek je aan iedereen die onder je is en daarom kan er plotseling een verschuiving komen wanneer voldoende mensen hun bewustzijn verhogen.

Dit is de magie van individualiteit en van de onderlinge verbondenheid van individuen. En dit is de reden dat de gevallen engelen, het kromme bewustzijn, wil dat jij je individualiteit ontkent, zodat je zelfs niet probeert om jezelf naar een hoger plan te brengen en je dus gelooft dat niets wat jij doet, verschil zou maken.

Maar ik zeg, ieder van ons die het verschil op de wereld gemaakt heeft, begon vanuit deze eenvoudige hypothese. We veranderden onszelf. En toen we eenmaal het dualiteitbewustzijn hadden overwonnen, konden we naar buiten treden en uiterlijke dingen gaan doen. Maar ik zeg je dat er overal ter wereld veel mensen zijn die onbekend zijn in de geschiedenis en nooit bij het grote publiek bekend waren en nooit met iets naar buiten zijn gekomen, maar toch hun eigen bewustzijn hebben verhoogd en daardoor veel andere mensen die onder hen in de piramide van het leven stonden, op een hoger plan gebracht hebben.

En dit is het grootste potentieel dat niet door de machtselite gestopt kan worden –tenzij ze erin slagen de individuen aan de top tegen te houden aan de kettingreactie te beginnen van zichzelf veranderen, door hen zover te krijgen dat ze hun individualiteit, hun spirituele potentieel, ontkennen.

Dus ontken de God niet die in jou is. Wijs die God niet af. Neem niet het gesneden beeld van een God buiten je (een uiterlijk woord) en vereer dat beeld als de ware God. Vind in plaats daarvan het koninkrijk in jou. Vind de ware God in dat innerlijke koninkrijk en besef dat je bewuste zelf een individualisatie van die God is. En daarom heb je het potentieel meer van die God in manifestatie te worden en daardoor het koninkrijk van de ware God op aarde te brengen. Zelfs het bewustzijn van de ware God, waardoor mensen de werkelijkheid gaan zien dat God boven elke religie of door mensen gemaakt geloofsysteem is.