Je kunt de Aanwezigheid van Onvoorwaardelijke Liefde altijd ervaren

Je kunt de Aanwezigheid van Onvoorwaardelijke Liefde altijd ervaren – wanneer je jouw eigen voorwaarden overwint die zeggen dat jij haar niet mag ontvangen

Elohim Heros en Amora, 2 januari 2008

Ontvang mijn Aanwezigheid
Naast de woorden die ik gesproken heb, heb ik onze Aanwezigheid als de mannelijke en vrouwelijke elementen, de mannelijke en vrouwelijke uitdrukkingsvormen, van de derde straal van Godliefde verankerd. Je hebt de kans gekregen om het te ervaren, als je bereid bent geweest. Als je het niet ervaren hebt, bedenk dan dat mijn Aanwezigheid boven alle beperkingen in het materiële universum staat. Daardoor kun je op elk moment in de toekomst mijn Aanwezigheid ervaren, wanneer je bereid bent om je hart ervoor open te stellen. Als jij je hart nu niet kunt openen, wees dan niet ontmoedigd, laat niet je onderbewuste database een of ander oordeel creëren. Maar erken dat je nog wat opruimwerk moet doen om de voorwaarden die voorkomen dat je onvoorwaardelijke liefde accepteert, accepteert dat je het waard bent om haar te ontvangen, op te ruimen. En er dan aan te werken. En dan erkennen dat wanneer de kritieke massa bereikt om de laden met files op te ruimen, nu dan zal de Zon van onvoorwaardelijke liefde door de wolken heen schijnen en zul je haar ervaren.

IK BEN boven tijd en ruimte, mijn geliefden. Jij staat, ook, boven tijd en ruimte. Jij kiest er momenteel voor om je op basis van de beperkingen van tijd en ruimte te identificeren, wat volmaakt aanvaardbaar is – maar het is niet je enige optie.
Zodoende, in de Vlam van Onvoorwaardelijke Liefde die IK BEN, verzegel ik jullie. Ik verzegel deze beweging. Want zolang je toegewijd blijft aan de onvoorwaardelijke liefde, zal de prins van de wereld wanneer hij komt, niets vinden.

En hoewel zijn vertegenwoordigers toegang zouden kunnen krijgen, zullen ze niet in staat zijn om deze beweging af te breken. Ze zullen niet in staat zijn om de ascenderende spiraal die gecreëerd is en het potentieel heeft om te accelereren en een gloeiend licht in het donker te worden, die nog steeds deze planeet omhult. Een licht dat de weg wijst naar een nieuwe werkelijkheid, een nieuwe manier om met elkaar om te gaan, een nieuwe manier om te communiceren op basis van onvoorwaardelijke liefde. Wees daardoor verzegeld in die liefde.