Jouw donaties houden deze website in stand

door Kim Michaels

Sinds 2003 heb ik fulltime als boodschapper voor de geascendeerde meesters gewerkt. Deze website kun je nu vinden omdat iemand in het verleden een donatie heeft gedaan of iets in de Store heeft gekocht. Als de leringen voor jou van nut waren, denk er dan eens over of je een bijdrage wilt leveren, zodat dat anderen de site in de toekomst ook kunnen benutten.

De geascendeerde meesters hebben bijna onbegrensde hoeveelheden materiaal dat zij naar buiten willen brengen. Jouw donatie helpt ook om dit materiaal op de site uit te breiden en dat er nieuwe dictaten, antwoorden op vragen, boeken decreten en invocaties kunnen worden gepubliceerd.

Waar wordt je bijdrage voor gebruikt? In de eerste plaats om het mij mogelijk te maken om al mijn tijd te besteden aan het werk voor de geascendeerde meesters. Ik ben niet zo rijk dat ik niet hoef te werken, dus als ik geen bijdragen kreeg of inkomsten uit de verkoop haalde, zou ik mijn tijd moeten besteden aan de kost verdienen. Wanneer je beschouwt hoeveel materiaal er gratis op alle vier websites tot je beschikking staat, kun je begrijpen dat dit nooit zo had kunnen zijn als ik fulltime had moeten werken.

Er zijn natuurlijk ook uitgaven die te maken hebben met de website en nieuwe apparatuur. Als er genoeg donaties komen, gaat het geld naar het promoten van de leringen van de geascendeerde meesters.

Donaties zorgen ervoor dat het materiaal gratis ter beschikking blijft. Dankzij donaties hoef ik niet te adverteren op de sites of iets te vragen voor specifiek materiaal.

 

Je kunt het werk op diverse manieren steunen:

Door een abonnement die je toegang geeft tot de geluidsfiles.

Koop boeken, E-boeken of geluidsfiles in de STORE.

Gebruik een creditcard om een donatie te doen via de STORE. (creditcards worden door Paypal verwerkt, maar je hebt geen Paypal account nodig).

Stuur een cheque of betaal per bank. Klik hier om de bankgegevens te zien.

Doneer via Paypal. Als je een Paypal account hebt, kun je geld overmaken op mijn rekening door de e-mail te gebruiken voor mijn account: kimismore[at]gmail.com. Het account staat op naam van Kim Michaels.