Jouw donaties houden deze websites in stand

door Kim Michaels

Sinds 2003 werk ik, Kim, fulltime als boodschapper voor de geascendeerde meesters. Deze website kun je nu vinden, omdat iemand in het verleden een donatie heeft gedaan of iets in de Store heeft gekocht. Als de leringen voor jou van nut waren, denk er dan eens over na of je ook een bijdrage wilt leveren, zodat anderen de site in de toekomst ook kunnen vinden.

De geascendeerde meesters hebben een bijna onbegrensde hoeveelheid materiaal die zij naar buiten willen brengen. Jouw donatie helpt ook om dit materiaal op de site uit te breiden en dat er nieuwe dictaten, antwoorden op vragen, boeken, decreten en invocaties kunnen worden gepubliceerd.

Waar wordt je bijdrage voor gebruikt? In de eerste plaats om het mij mogelijk te maken om al mijn tijd te besteden aan het werk voor de geascendeerde meesters. Ik ben niet zo rijk dat ik niet hoef te werken, dus als ik geen bijdragen zou krijgen of inkomsten uit de verkoop zou halen, moet ik de kost verdienen met iets anders. Wanneer je ziet hoeveel materiaal er gratis op al deze websites tot je beschikking staat, kun je begrijpen dat dit nooit op het fysieke vlak had kunnen komen als ik fulltime had moeten werken.

Er zijn natuurlijk ook uitgaven die te maken hebben met het onderhoud van de website en voor nieuwe apparatuur. Als er genoeg donaties komen, gaat het geld naar het promoten van de leringen van de geascendeerde meesters.

Donaties zorgen er ook voor dat het materiaal gratis ter beschikking blijft. Dankzij donaties hoef ik niet te adverteren op de sites of iets te vragen voor specifiek materiaal.

Je kunt het werk op diverse manieren steunen:

Door een abonnement (subscription) dat je toegang geeft tot de geluidsfiles.

Koop boeken, E-boeken, opnames van verhandelingen, genaamd soundfiles in de STORE.

Gebruik een creditcard om een donatie te doen via de STORE. (Creditcards worden door PayPal verwerkt, maar je hebt geen PayPal account nodig).

Stuur een cheque of betaal per bank. Klik hier om de bankgegevens te zien.

Doneren via PayPal. Als je een PayPal account hebt, kun je geld overmaken op de rekening door de e-mail te gebruiken voor zijn account: kimismore@gmail.com. Dit account staat op naam van Kim Michaels/More to Life.