Een paar mensen zullen de aarde niet redden

De hele boodschap staat hier.

De verlosser van planeet aarde ben jij. De verlosser van jouw generatie ben jij. Jij kunt niet verwachten dat er iemand anders komt om de problemen voor jou op te lossen, want de enige manier waarop deze problemen kunnen worden opgelost, is door degenen die de problemen hebben geschapen en degenen die ervoor moeten zorgen dat ze blijven bestaan, de bewustzijnsstaat transcenderen die leidt tot de manifestatie van deze problemen in de buitenwereld.

Zien jullie in dat dit de enige manier is waarop de mensheid ooit kan groeien? Dit is de enige manier waarop de mensheid ooit is gegroeid. En wanneer je ziet waar het bewustzijn van de mensheid inderdaad een neerwaartse spiraal is ingegaan, het juist kwam omdat de meeste mensen – waaronder de meest spirituele mensen – dit principe juist niet hebben begrepen, wat de reden is dat de aarde bestaat als kosmisch schoollokaal.

De aarde is niet geschapen opdat er één of een paar zielen kunnen komen die de velen redden De aarde wordt geschapen opdat de velen hun bewustzijn kunnen verhogen en daardoor ascenderen naar hogere niveaus van leren, zoals ook daadwerkelijk is gebeurd met de eerste drie wortelrassen en met veel levensstromen die de wortelrassen opvolgen.

Begrijpen jullie dat? De val van de mensheid is begonnen bij het vierde wortelras en veel levensstromen van het vijfde en zesde wortelras die eveneens zijn gevallen. Maar om te ascenderen en terug te keren naar een positieve spiraal, moeten deze levensstromen hun bewustzijn veranderen. Zij moeten zichzelf transcenderen. Ze moeten meer willen. Ze moeten bereid zijn te reiken naar de goddelijke leiding die hen vooruit gidst, die ze voorwaarts port, die ze aan hun haren meetrekt als ze zelf niet willen lopen.

Maar er zit natuurlijk wel een limiet aan hoever we iemand kunnen optrekken. En daarom moet er daadwerkelijk de bereidheid zijn om aan te nemen wat er wordt gegeven, om dat geschenk te vermenigvuldigen en het terug te leggen op het altaar in haar vermenigvuldigde vorm, zodat we het nog meer kunnen vermenigvuldigen en daardoor de opwaartse spiraal creëren die het enige middel is voor de ascensie van de aarde en het bewustzijn van de mensheid.